Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Divu nūju speciālisti

Nospēlēt labāk par savu handikapu var arī divu nūju turnīrā, un svētdien "Viesturos" to apliecināja divi golferi, kas Viktorijas kausa izcīņā startēja kungu otrajā HCP grupā. Tuvu tikpat pārliecinošam rādītājam bija arī abu pārējo grupu uzvarētāji.

Kungiem HCP 0-18 grupā nepārspēts palika Aleksejs Savko ar neto +4 virs PAR, kas uzvarētājam ļāva par vienu neto punktu apsteigt Edmundu Jansonu un Vjačeslavu Kuziščinu, kuri atbilstoši saviem handikapiem sadalīja attecīgi otro un trešo vietu.

Šoreiz visas ieskaites grupas spēlēja HCP neto, taču tas neliedza labākos rezultātus sasniegt kungu otrajā handikapa grupā. Mairis Vīnšteins bija labākais ar neto -3, savukārt ar neto -1 nospēlēja Guntars Ošenieks, kura HCP pirms turnīra jau bija zem 30 punktu atzīmes. Trešo vietu ieguva Lehs Luginskis.

Virtuozitāti dvu nūju pārvaldīšanā apliecināja arī dāmas. Aija Jurģele bija labākā ar neto +2 virs PAR un trīs neto sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti Elitu Pertu. Turpretim Jūlija Lāce astoņu spēlētāju grupā ar +6 noslēdza labāko trijnieku.

Cerams, jauniem eksperimentiem vēl būs laiks arī novembrī, kura sākumā vismaz gaidāmi golferiem, ja ne gluži ideāli, tomēr gana komfortabli laikapstākļi.

Pēdējās izmaiņas , 01.11.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē