Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Divu nūju virtuozi

Mazāk nekā ierasts pirms katra sitiena lauzot galvu par nūju izvēli, golferi sestdien "Ozo" laukumā gada desmito mēnesi noslēdza 2N kausa izcīņā, konkurējot ne tikai ar sāncenšiem, bet cenšoties arī ieviest jaunus radošus risinājumus savā spēlē. Iegūtās iemaņas un atziņas, iespējams, noderēs jau nākamajās spēlēs.

Oktobra pēdējā turnīrā startēja tuvu pusei simta dalībnieku, kas vēlējās pārbaudīt savas prasmes spēlē, kurā katras bedrītes izspēlē izvēle bija ierobežota ar divām nūjām.

Kungiem ļoti tuvu savam handikapam nospēlēja Jānis Straģis un ar 34 punktu guvumu pārliecinoši kļuva par uzvarētāju. Otrais ar 28 punktiem bija Māris Logins, bet 26 stableford punktu guvušo spēlētāju konkurencē uz trešo vietu pakāpās Mārtiņš Binde, kurš otrajā bedrīšu deviņniekā tika pie 19 punktiem.

Dāmu pulciņš nebija tik kupls, tomēr uzvarētāja Aija Veisa finišēja ar respektējamu 26 punktu rezultātu, apsteidzot Gunitu Siliņu un Lindu Lapu.

Golferiem cerīgs solās būt arī novembra sākums, kas varētu palutināt ar nelieliem divciparu grādiem un pašmāju sezonas noslēgšanu pavirzīt vēl tālākā perspektīvā.

Pēdējās izmaiņas , 31.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē