Arhīvs
16. Aprîlis, 2024. Mintauts, Alfs, Mindaugs, Bernadeta
Pāru kaujas
rezultâti

Oficiālās atvadas

Vai "Viesturos" atklāto sacensību sezona šogad vēl turpināsies, kļūs zināms tuvākajās dienās, toties neapstrīdams ir fakts, ka svētdien golferi aizvadīja oficiālo noslēguma turnīru. Komandu ieskaitē brangā konkurencē labākie panākumi bija Edgaram un Kristapam Zālīšiem.

Uz turnīru pulcējās 28 komandas, izmantojot oktobra beigām vēl itin piemīlīgo dienu, ko vēl patīkamāku padarīja "Viesturu" kamīns. Golferiem bija nodrošināta arī zināma kultūras programma modes skates formā pirms apbalvošanas pasākuma.

Zālīšiem cīņā par uzvaru izdevās nospēlēt ar neto 59,4 sitieniem, tiesa, pat neto -10,6 zem PAR milzu pārsvaru pār sekotājiem nenodrošināja, jo mīnusā pret komandas handikapu nospēlēja četras piektdaļas dalībnieku.

Otro vietu nopelnīja Ģirts un Ineta Rēvaldi, kam gala rēķinos izdevās nospēlēt ar neto 60,3 sitieniem.

Savukārt trešie bija Kārļi Cinīši seniors un juniors, kuri otrās vietas īpašniekiem zaudēja 0,6 neto sitienus. Jau tradicionāli, kādu balvu varēja iegūt arī ar veiksmes palīdzību - tieši tā savas kartītes spēlēs "Viesturos" reģistrējušo golferu konkurencē izlozē par kafijas aparāta īpašnieku kļuva Jānis Lediņš.

Golferiem atliek vien cerēt, ka laikapstākļi būs gana vēlīgi, lai saglabātos gan iespēja, gan vēlme vēl ilgāku laiku šo sezonu neuzskatīt par noslēgtu.

Pēdējās izmaiņas , 25.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē