Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Profesionāļu cīņas

Pēc divām kārtām Dāmu Eiropas tūres (LET) posms Indijā beidzās Laurai Jansonei, kam arī otraja raundā neizdevās pieradināt "DLF Golf and Country Club" kaprīzo "Black Knight" laukumu. Arī Kristai Puisītei otrā kārta LPGA kvalifikācijas posmā Floridā nebija veiksmīgākā, tomēr viņai izredzes uz tikšanu tālāk vēl nav zudušas.

Laura tāpat kā dienu iepriekš nospēlēja ar 80 sitieniem un viņas rezultāts apliecināja citu spēlētāju iepriekš teikto, ka otrais deviņnieks laukumā ir īpaši sarežģīts. Tādejādi divu dienu summā Lauras rezultāts bija +16 virs PAR, bet katu varēja pārvarēt ar +12.

Līdere dāniete Emily Kristine Pedersen ir vienīgā, kam 36 bedrītes izdevies izspēlēt ar -1 zem PAR, līdz ar to rezultāti turnīrā ir visai prāvi.

Savukārt "Plantation Golf and Country Club" Floridā Krista piektdien "Bobcat" laukums sagādāja lielākus pārbaudījumus nekā dienu iepriekš spēlēšana "Panther" laukumā. Otrajā raundā nospēlējusi ar 79 sitieniem jeb +7 virs PAR, Krista summā ar +12 turnīra pusceļā atkāpās uz dalītu 129.vietu.

Taču galvenais mērķis ir vieta TOP 80, lai iekļūtu trešajā kvalifikācijas posmā. Pirms pēdējiem diviem raundiem Kristu no astoņdesmitnieka šķīra četri sitieni, kas 36 bedrītēs nav nepārvarama barjera. Jācer vien uz saviem spēkiem un veiksmes palīdzību.

LPGA kvalifikācijas II posma REZULTĀTI

Indijas sieviešu Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē