Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Pie Melnā Bruņinieka +8

Karstā Indijas oktobra dienā Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu piektdien Deli pievārtē sāka ar 80 sitienu raundu, taču "DLF Golf and Country Club" nesen tapušais "Black Knight" laukums kļuva par specifisku pārbaudījumu visām spēlētājām. Līdz ar to Lauras rezultāts +8 ir tikai vienu sitienu lejpus provizoriskā kata.

Golferēm, kas spēja 18 bedrītes izspēlēt ar PAR, bija garantēta vieta TOP 5, bet līdere pēc pirmās dienas ir dāniete Emily Kristine Pedersen ar -2 zem PAR. Līdere pēc raunda atzina, ka laukums bija visai neprognozējams, jo bumbiņa pēc piezemēšanās blakus grīnam var netaisnīgi atlēkt pārdesmit metrus.

Turklāt diena bija bez vēja un lietus, tādēļ smagajā laukumā citreiz izaicinošākos apstākļos jārēķinās ar vēl sliktāku rezultātu, it īpaši otrajā bedrīšu deviņniekā, sacīja līdere. Par galveno laba rezultāta atslēgu viņa nosauca tālo spēli un ripināšanu. Pedersen priecājās, ka turnīrā jāspēlē tikai trīs dienas, jo vēl ceturtajam raundam psiholoģiski spēka varētu nepietikt.

Lauras rezultāts gan paliktu plusos, tomēr izskatītos daudz savādāk, ja ne 13. bedrīte (PAR 4), kur tika atstāti astoņi sitieni. Rezultātu kartītē bija arī pieci bugiji un bērdijs finišā 18.bedrītē lielākam cīņassparam otrajā raundā, pirms kura Latvijas profesionāle dala 72.vietu. Kata pārvarēšana ļaus turpināt cīņu par 400 000 dolāru balvu fondu.

Savukārt piektdien vakara maiņā, raugoties no Latvijas skatupunkta, Floridā laukumā dosies Krista Puisīte LPGA kvalifikācijas otrajā posmā. Pēc pirmā no posmā spēlējamajiem četriem raundiem Krista ar +5 dala 113. pozīciju, un TOP 80 noteikti ir sasniedzams mērķis.

Indijas sieviešu Open REZULTĀTI

 

#pinktober #BCMmonth #PinkGolf @WomenIndianOpen @letgolf #pinkwednesday

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on Oct 21, 2015 at 2:52am PDT

Pēdējās izmaiņas , 23.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē