Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai startā +5

Svarīgs turnīrs ar ietekmi uz visu nākamo gadu ceturtdien sākās Kristai Puisītei, kura Floridā startē LPGA tūres kvalifikācijas otrajā posmā. Pirmajā no četriem raundiem Krista nospēlēja ar +5 virs PAR, kas uzdevumu nepadara vieglāku, taču neliedz arī izredzes pacīnīties par iekļūšanu nākamajā atlases posmā.

Kvalifikācijas otrajā posmā "Plantation Golf and Country Club" divos laukumos startēja 195 golferes, kas cīnās par vietu TOP 80, lai tiktu trešajā posmā, kur novembra vidū jau varēs pretendēt uz tūres karti. Lielākas vai mazākas iespējas spēlēt LPGA fārmtūrē saglabās spēlētājas, kas uz trešo posmu netiks, tomēr mērķi kvalifikācijas dalībniecēm ir daudz augstāki.

Spēlējot "Panther" laukumā, Kristai lielākie sarežģījumi radās tuvāk raunda beigām. Pēc 13 nospēlētām bedrītēm, kurās bija divi bugiji un bērdijs, atlikušajās piecās bedrītēs piepulsojās divi bugiji un divkāršs bugijs, kas vēl pirms visu spēlētāju finiša Latvijas profesionāli atvirzīja otrā simta vidū.

Cerams, turnīra turpinājumu Kristai veiksmīgāku palīdzēs vērst arī viņas pieredzējušais superkedijs Māra, kura ieradusies māsai palīgos svarīgajā turnīrā.

Otrajā kvalifikācijas posmā startē 32 valstu golferes, kas lolo apņemšanos izsisties augstākā līmenī. No dalības pirmajā atlases posmā Krista bija brīva, ko viņa nopelnīja jau vasaras vidū ar iekļūšanu "Symetra" tūres naudas listes TOP 120.

Var atcerēties, ka arī pērn Kristai tūres kvalifikācijas otrajā posmā sākums nebija veiksmīgākais (+7), taču turpinājumā viņa spēja ar summā panāktu +1 virs PAR pakāpties uz dalītu 32.vietu, pārliecinoši iekļūstot trešajā atlases posmā. Pirms gada otrajā posmā dalība LPGA kvalifikācijā beidzās Laurai Jansonei, kura piektdien startēs Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Indijā.

LPGA kvalifikācijas II posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 22.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē