Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Annas debija Kamieļos

Pirmo rudeni viņpus okeānam Campbell universitātē izbauda Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka, kam šonedēļ ir debijas turnīrs ASV augstskolas komandā. Zināmā mērā jau iekļūšana "Lady Camels" sastāvā dalībai turnīrā ir nozīmīgs rādītājs, kas apliecina golferes virzību pa pareizo ceļu.

Četras vietas komandā jau ir rezervētas spēlētājām, kas "Big South" konferencē ieņem vietas TOP 6 pēc vidējā rezultāta. Līdz ar to vēl četras golferes pretendēja uz vienīgo vakanto vietu komandā, un divu raundu atlasē Anna ar 73 un 72 sitienu rezultātu bija pārāka.

Aiz Annas palika otrā kursa studente argentīniete Ayelen Irizar, ASV golfere Mary Katelin Holanek, kura ir jau ceturtajā kursā, un pirmgadniece Norvēģijas junioru čempione Sophie Kjus Huseby, kura, starp citu, esot rados ar to pašu Latvijā pēc golfa apģērba līnijas labi zināmo kalnu slēpošanas izcilnieku Lasse Kjus.

Pirmie mēneši Amerikā Annai gan nav bijuši no vieglākajiem, jo viņa izvēlējās ar medicīnu saistītu specialitāti, kur bez iesildīšanās jāielauzās specifiskā angļu valodā. Turklāt golferēm treniņi zālē trīsreiz nedēļā ir sešos no rīta, bet golfs ik dienu trīs stundas pēcpusdienā.

Campbell universitātes mājas laukumā Ziemeļkarolīnā Anna pēc diviem pirmajiem raundiem (79-80) individuāli ar +15 virs PAR dala 33.vietu un ir piektā savā komandā. Golferēm "Keith Hills Golf Club" laukumā otrdien jāizspēlē vēl 18 bedrītes.

Lai tiktu uz sliedēm mācībās, golfs uz brīdi bija cietējos, tādēļ Annas rezultātu stabilitātei ir potenciāls uzlaboties, turklāt komandas treneris ar latvietes līdzšinējo veikumu ir apmierināts. Ja Anna kvalificēsies nākamajam turnīram, kas sāksies jau svētdien Dienvidkarolīnā, Latvijas amatieru čempione tur satiksies ar Latvian Open čempioni Lindu Dobeli, kura spēlē Austrumtenesijas valsts universitātes komandā.

Svarīga nedēļas nogale būs arī abām Latvijas profesionālēm - Laura Jansone piektdien startēs Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Indijā, bet Kristu Puisīti jau ceturtdien Floridā gaida pirmais no četriem raundiem LPGA tūres kvalifikācijas otrajā posmā.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē