Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Piepildītās cerības

Oktobra labvēlību golferiem svētdien bija jāsteidz izmantot, un sacensību noskaņās tas tika paveikts "Viesturos", kur risinājās Pēdējo cerību kausa izcīņa. Golfa spēlētāji gan ir griezti no tāda kaula, ka arvien atrod sev jaunu cerību iespējas, un gan jau gandarījumu itin drīz gūs arī tie, kam šoreiz bija pieticīgāki panākumi.

Kungiem labāko handikapu grupā pārliecinoši labākais bija Edmunds Jansons, kurš nospēlēja ar neto +1 virs PAR, savukārt otro un trešo pozīciju sadalīja attiecīgi Kārlis Cinītis seniors un Vjačeslavs Kuziščins, kuri abi 18 bedrītēs iekrāja neto +5.

Dāmām stableford spēlē pārliecinoši uzvarēja Linda Lapa ar 38 punktiem, turpretim pārējo godalgoto vietu sadalīšanā organizatoriem atkal bija jālūko spēlētāju handikapi. Otro vietu ieguva Ineta Rēvalde, bet trešā bija Elita Perta, kuras rēķinā arī bija 33 punkti.

Pieticīgāka konkurence bija jauniešiem, kur pirmo vietu ar neto +5 virs PAR nodrošināja Patrīcija Lipaja.

Savukārt otrajā HCP grupā kungiem gandrīz ar gaismas ātrumu savu handikapu turpināja dedzināt Marsels Vapne. Pirms nedēļas ar 70 punktiem uzvarējis HCP 36+ kausa posmā, iesācēju turnīram Vapne vairs nekvalificējās, taču par uzvarētāju kļuva arī svētdien, iekrājot 44 punktus.

Pamatīgi rezultāti "Viesturos" tika fiksēti arī HCP 36+ turnīrā sestdien - HCP 36+ grupā Normunds Krūmiņš uzvarēja ar 57 punktiem, bet HCP 30-36 grupā Svetlana Baukina bija labākā ar 52 punktiem.

Pēdējās izmaiņas , 18.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē