Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Sērijas turpinājums

Otrajā komandu turnīrā pēc kārtas sestdien uzvarēja Vilis Krištopans un Jeļena Šestakova, kuri ar neto trīs sitienu pārsvaru palika nepārspēti Chapman kausa izcīņā, kas nebūt nekļuva par "Ozo Golf Club" sezonas pēdējo turnīru. Sacensību kalendārā turpmākos ierakstus var ietekmēt tikai golferu interese un laikapstākļi, bet abi šie faktori ir labvēlīgi turpinājumam.

Chapman kausa izcīņā itin izaicinošo formātu, kur bedrītes lielākā daļa komandai jāspēlē pamīšus ar vienu bumbiņu, pārliecinoši pieradināja Krištopans/Šestakova, kuri finišēja ar neto -7 zem PAR. Te var atgādināt, ka pirms nedēļas Krištopans/Šestakova palika nepārspēti arī turnīrā "Viesturos".

Šoreiz Krištopans/Šestakova gan nodrošināja krietni pārliecinošāku uzvaru, jo tuvākos konkurentus apsteidza par neto trim sitieniem. Otro pozīciju oktobra vidum patīkamos laikapstākļos ar neto -4 zem PAR nodrošināja juniori Reinis Budreiko/Anna Marksa, kuriem labāks handikaps palīdzēja apsteigt tādu pašu rezultātu sasniegušos Māri Loginu/Arnoldu Čulkstēnu.

Turnīrs pulcēja gandrīz trim cipariem rakstāmu dalībnieku skaitu, tādēļ rīkotājiem nav nekādu šaubu par nākamajām sacensībām "Ozo" laukumā pēc nedēļas. Tiks spēlētas "Pāru kaujas" scramble neto formātā.

Lai gan sacensības "Ozo" laukumā turpināsies ik nākamo nedēļu, kamēr tas būs iespējams, spēlētāju interesēs ir neaizmirst, ka tikai oktobris ir mēnesis, kad "Ozo" sezonas karte uz nākamo gadu iegādājama par finansiāli vispievilcīgāko cenu.

Pēdējās izmaiņas , 17.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē