Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Kristai T65 fārmtūres posmā

Sezonā priekšpēdējais posms svētdien noslēdzās "Symetra" tūrē, kur Krista Puisīte trīs dienu summā nospēlēja ar +5 virs PAR un dalīja 65.vietu. Latvijas profesionāle Floridā pēc otrā raunda pārvarēja katu, tomēr trešajā kārtā būtiski uzlabot pozīcijas neizdevās.

Visas trīs sacensību dienas Kristai "Alaqua Country Club" laukumā krasākiem pavērsieniem bagātākas izvērtās raunda beigas. Pirmajā kārtā priekšpēdējā spēlējamā bedrītē divkāršs bugijs rezultātu no PAR pārvērta par +2, kas deva dalītu 74.vietu, bet otrajā dienā divās pēdējās bedrītēs bugiji rezultātu turnīra summā pieaudzēja līdz +3 un tikko ļāva noturēties katu pārvarējušo spēlētāju skaitā.

Savukārt noslēguma dienā pirmās 11 spēlējamās bedrītes tika pabeigtas ar PAR, tad nākamajās trijās bedrītēs - divi bugiji, kam sekoja bērdijs. Vēlreiz nepatikšanas Kristai tāpat kā pirmajā raundā sagādāja 8.bedrīte (PAR 4), kas tika spēlēta kā priekšpēdējā. Divkāršs bugijs rezultātu summā jau palielināja līdz +6, taču turnīru izdevās pabeigt ar cienīgu bērdiju.

Laukumā, ko vairākas golferes nodēvēja par pašauru, Krista pēdējā raundā uzlaboja gan trāpījumus fērvejā - 11/13 salīdzinājumā ar pirmo raundu 10/13 un 9/13, gan vēl jo vairāk nokļūšanu uz grīniem ar GIR - 16/18 pret iepriekš 10/18 un 8/18. Savukārt ripināšanā pēdējā raundā sitienu skaits pieauga līdz 34 (pirmajās kārtās 27 un 26 sitieni).

Uzvarēja amerikāniete Jackie Stoelting, kura visas dienas konsekventi nospēlēja ar -4 un summā panāca -12.

Šosezon "Symetra" tūrē atlicis aizvadīt vairs tūres čempionātu nākamnedēļ Floridā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē