Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laurai +1 lietainā startā

Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Ķīnā Laura Jansone pirmo kārtu ceturtdien izspēlēja ar +1 virs PAR, kas Latvijas profesionālei ļauj balansēt uz proviziskā kata robežas. Turnīrs Sjameņā sākās slapjos un lietainos laikapstākļos, kas vēlāk uzlabojās.

Laura laukumā devās pusastoņos rītā jeb pustrijos naktī pēc Latvijas laika. Rezultātu kartītē viņai bija četri bērdiji, trīs bugiji un divkāršs bugijs, kas pirms otrās kārtas ļauj dalīt 53.vietu. Ar +1 nospēlēja vairāk nekā 20 golferes, un no rezultātiem otrajā raundā būs atkarīgs, kuras golferes turnīrā ar 300 000 eiro balvu fondu saglabās iespēju turpināt cīņu arī sestdien un svētdien.

Līdere pēc pirmās dienas ir Solheim kausa izcīņas Eiropas komandas spēlētāja francūziete Gwladys Nocera, kura nospēlēja ar -5. Līdere pastāstīja, ka lietainā laikā bija grūti spēlēt un pierast pie laukuma, bet uz lēnajiem grīniem attaisnojās uzbrūkoša taktika.

Dienas beigās "Orient Golf and Country Club" laukumā jau valdīja saule un karstums tuvu 30 grādiem. Turnīra turpinājumā golferēm visas dienas jārēķinās ar epizodiskām lietusgāzēm.

Savukārt Latvijas turnīru dalībniekiem jārēķinās, ka nedēļas nogalē starts būs vēlāk nekā siltākā laikā ierasts. "Ozo" laukumā sestdien starta laiks paredzēts plkst. 10.30, bet "Viesturos" sestdien un svētdien došanās laukumā ieplānota plkst. 11.

Xiamen Open REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē