Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Arābiem Woods, latviešiem Malmgren

Tiger Woods „Dubai Desert Classic” atklāja ar sitienu no vairāk nekā 300 metru augstās septiņzvaigžņu viesnīcas „Burj Al Arab” jumta, raidot bumbiņu jūrā. Eiropieši, kā zināms, ir piezemētāki ļaudis, taču bez līdzīga šova jaunnedēļ neiztiks arī „Hansabanka Baltic Open” atklāšanas ceremonijā.

 

Galvenā loma 3.augusta vakarā paredzētajā pasākumā būs Zviedrijas golferim Peter Malmgren, kurš pērn „Ozo Golf Club” kļuva par Latvijā pirmā profesionāļu turnīra uzvarētāju.

 

Viņam ir uzticēts gods atklāt turnīru ar bumbiņas sitienu no AB dambja pāri Āgenskalna līcim uz „Hansabankas” centrālās ēkas zālienu. Cerams, distances un vēja aprēķinos Malmgren nekļūdīsies, un ‘fore’ sauciens nebūs vajadzīgs.

 

Atklāšanā piedalīsies „Hansabankas”, „Ozo Golf Club”, „Telia Tour” un Latvijas golfa federācijas vadība, kā arī sacensību organizatori.

 

Ceturtdien risināsies „Hansabanka Baltic Open” Pro-Am turnīrs, kam vēl var pieteikties, bet nākamās trīs dienas laukums būs atvēlēts profesionāļiem, kuri „Telia Tour” un „Nordic League” posmā cīnīsies par 30 000 eiro balvu fondu.

Pēdējās izmaiņas , 29.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē