Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Restorāna festivāls

Atvadās no vasarīgās golfa sezonas svētdien "Viesturos" risinājās Restorāna kausa izcīņa, kas noslēdzās ar labiem laureātu rezultātiem, kā arī pasākuma galveno atbalstītāju vērienīgu šovu, apvienojot gan kulināru virtuozitāti, gan radošu izdomu laureātu apbalvošanā.

Ja arī dienas sākums bija miglaināks un sajūtās mazliet lēnāks, daļa golferu jau pirms starta, iepazinuši kluba restorāna viesmīlības pirmo daļu, nekavējās apgalvot, ka ieradušies gada labākajā turnīrā. Arī spēlei apstākļi bija gana pateicīgi, turklāt šorti oktobra turnīros mūspusē nebūt ne tik bieži garderobē arvien ir aktuāli.

Dienas labākais rezultāts visai netipiski tika reģistrēts kungiem spēcīgāko handikapu grupā, kur Juris Burdastovs pirmo reizi karjerā nospēlēja ar 79 sitieniem, trim bērdijiem un neto 64 sitienu rezultātu, kas nodrošināja pārliecinošu uzvaru. Balvā papildus saņemtā kaste alus uzvarētājam ļaus vēl ilgāku laiku vēsi gremdēties patīkamās atmiņās.

Savukārt otrajā HCP grupā kungiem labākais bija Gints Sorokins ar 40 stableford punktiem, kas viņam nodrošināja zināmā mērā paša izvēlētu balvu. Nedaudz uzpriksteņu spēlei līdzīgā atrakcijā uzvarētājs tika pie īpašas diveiru monētas, bet kilo dzelžu naudas un vecais, labais desmitlatnieks palika rīkotāju rīcībā.

Dāmām savu handikapu spēja uzlabot Aija Jurģele, kam 37 punkti nodrošināja gan pirmo vietu, gan vēla rudens temperatūru kompensēšanai piemērotas atbalstītāju balvas.

Turpretim U-21 jauniešiem labākā bija Indra Eniņa ar neto +1 virs PAR rezultātu un līdz ar to arī garantētu iespēju pēc pašas ieskatiem izrīkoties ar solīdiem kafijas krājumiem.

Te gan jāpiebilst, ka balvas nebija iepriekš nominācijās sadalītas, un visu noteica pašu veiksminieku vilktās lozes. Vienlīdzīgās tiesībās ar ieskaites grupu uzvarētājiem bija atsevišķu labāko sitienu autori, un tālākā sitiena dāmām 8.bedrītē veicēja Aija Krištopane tika pie izpalīgiem nesama lieluma augļu groza.

Vistuvāk 7.bedrītes karogam trāpījušais Pauls Nesaule saņēma vislielākā mēroga balvu - augstākās kvalitātes pilnizmēra lasi.

Toties tuvāko sitienu pie 2.bedrītes karoga veikusī Katrīna Gustafssone ģimenes medus krājumus palielināja par trīslitru burkas tiesu.

Tikmēr 5.bedrītē ar pirmo sitienu vistālāk bumbiņu raidījušais Aleksandrs Petrovs iemantoja gan elegantu virtuves formastērpu, gan īpaši pagatavotu pusfabrikātu praktiskām nodarbībām mājās.

Arī pēcspēles mēroga apetīte golferiem diez cik daudz nepalīdzēja, lai nobaudītu kluba restorāna plašā mielasta visas sniegtās dzīves baudīšanas iespējas. Taču īpašā statusā šoreiz bija laukuma grīnkīperu komanda, kas no rīkotāju puses tika lūgta pie īpaši servēta galda, lai tādējādi pateiktos par sezonas laikā paveikto.

Lai gan daudzpadsmit grādu siltums turpmāk, visticamāk, vairākus mēnešus būs jāmeklē citos platuma grādos, sezona vēl nebūt nav galā, un ne vienu vien nedēļas nogali spēlēšana turpināsies arī oficiāli uzskaitītos turnīros.

Pēdējās izmaiņas , 04.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē