Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Indijā neskopojas

Dāmu Eiropas tūres (LET) kalendāru šosezon vairāk ietekmējusi sponsoru vēlme ietaupīt, kas ne vienu vien turnīru atstāja ārpus sacensību listes. Taču gluži pretēja un netipiska parādība ar gandrīz pēdējā brīdī palielinātu balvu fondu izpaudās LET turnīrā Indijā, kur oktobra beigās startēs arī Laura Jansone.

Mēnesi pirms turnīra starta organizatori oficiāli paziņoja, ka palielina balvu naudu no 300 000 līdz 400 000 dolāru. Balvu fonda palielināšana par vienu trešdaļu padarīs "Hero Women's Indian Open" par vienu no sezonā finansiāli pievilcīgākajiem LET posmiem.

Sacensības Deli pievārtē risināsies Indijā vienīgajā Gary Player dizainētajā "DLF Golf and Country Club" laukumā ar vērienīgu ainavu.

Turnīra ģenerālsponsors ir motociklu un skūteru ražotājs "Hero MotoCorp", kura rīkotājdirektors Pawan Munjal paskaidroja, ka Indijā sieviešu golfs pašlaik strauji uzplaukst, un LET turnīrs ļaus vietējām golferēm samērot spēkus ar teicamām pasaules klases spēlētājām. Dalībnieču vidū būs vairākas LET turnīru uzvarētājas, tostarp Gwladys Nocera, Melissa Reid un Becky Brewerton.

Laurai iekļūt turnīra dalībnieču vidū ar savu pašreizējo LET kategoriju būtu problemātiski, taču Latvijas profesionāle saņēma sponsoru īpašo ielūgumu. Tā gan Laurai nebūs pirmā rudens vizīte Āzijā, jo ar sponsoru ielūgumu viņa spēlēs arī nākamnedēļ Sjameņā, Ķīnā, kur LET posmā ir garantēts 300 000 eiro balvu fonds.

Pēdējās izmaiņas , 01.10.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē