Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Septembra atvadas

Ja virši noziedējuši un "Virši-A" kausa izcīņa noslēgta, rudens golfa pirmo pusi var uzskatīt par noslēgtu, lai gan golferiem vēl ir krietni priekšlaicīgi ieslīgt melanholijā un ļauties apcerei par šogad piedzīvoto, jo jauni izaicinājumi nebūs ilgi jāgaida. Savukārt aizvadītā nedēļas nogale "Viesturos" pulcēja spēlētājus uz vairākiem turnīriem.

Gandrīz vasarīgās septembra beigas svētdien rosināja golferus "Viesturos" pulcēties praktiski maksimālajā skaitā, ko laukums vienlaicīgi spēj uzņemt.

Spraigākā cīņa izvērtās kungiem nopietnākajā handikapu grupā, kur ar neto +1 virs PAR nospēlēja divi golferi, un tikai HCP līmenis noteica, ka uzvarētāja tituls pienākas Ervīnam Fogtam, bet Andris Rodze ieguva otro vietu.

Savukārt kungiem otrajā HCP grupā un dāmām visaugstāk tika uzvarētāji-recidīvisti. Dāmām otrajā individuālajā turnīrā pēc kārtas labākā bija Jūlija Lāce, turklāt šoreiz iekrājot 42 stableford punktus, kas nodrošināja piecu punktu pārsvaru par otrās vietas ieguvēju Aiju Jurģeli.

Kungu otrajā HCP grupā Guntis Osis uzvarēja ar 43 punktiem un bija divus punktus priekšā tuvākajam konkurentam Gintam Sorokinam. Kopš Oša iepriekšējās uzvaras "Viesturos" pagāja apaļa nedēļa, jo kopā ar Andri Strīķi viņš izcīnīja pirmo vietu arī GK "Viesturi" Prezidenta kausa izcīņā.

Tikmēr jauniešu konkurencē Indra Eniņa nodrošināja uzvaru ar neto 71 sitienu un viena neto sitiena pārsvaru pār Katrīnu Gustafsoni.

Ne viens vien golferis sacensībās "Viesturos" spēlēja otro dienu pēc kārtas, jo sestdien tika izspēlēts pāru kauss, kur pirmo vietu ieguva Arvis Zeile un Mārtiņš Riekstiņš. Uzvarētāju scramble neto rezultāts bija 61 sitiena vērtē, kas nodrošināja viena sitiena pārsvaru pār Gati un Jāni Taureņiem.

Ne tik veiksmīga nedēļas nogale izvērtās "Viesturos" savulaik augušajai Kristai Puisītei - Latvijas profesionāle palika aiz kata "Symetra" tūres posmā Arkanzasā, divu dienu summā nospēlējot ar +13 (76-81). Otrajā raundā Kristai uz "Mystic Creek Golf Club" laukuma nežēlīgajiem grīniem vajadzēja 37 ripinājumus, un tas nebūt nebija turnīra antirekords. No kata Kristu šķīra divi sitieni.

Pēdējās izmaiņas , 28.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē