Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ar veiksmes koeficientu

Tradicionālajā "Mandatum Life" bērdiju dienas turnīrā sestdien cīņa bija bezkompromisu sitienu spēles formātā, kas atstāja savu iespaidu uz sacensību norisi, tomēr spēlētāju vairākumam galvenais sportiskais mērķis bija izcīnīt vismaz vienu bērdiju, lai pretendētu uz ekskluzīvu balvu - gada abonementu spēlēšanai "Ozo" laukumā 2016.gada sezonā. Visveiksmīgāk situāciju sev izkārtoja Andris Jučmanis, kurš kļuva par īpašās balvas ieguvēju.

Dienas vienīgo bērdiju Jučmanis iespēlēja 5.bedrītē, taču ar to bija pietiekami, lai ar veiksmīgas izlozes palīdzību kļūtu par sezonas abonementa īpašnieku. Turklāt ar šādu scenāriju apbalvošanas pasākumā ļoti apmierināti bija arī Jučmaņa galda biedri, jo pēc noslēgtās pašpalīdzības apdrošināšanas sistēmas ikviens no četrinieka bija tiesīgs saņemt pusapaļu summu no veiksminieka, kam kritīs laimīgā loze.

Atsevišķi bērdiju balva tika izlozēta kluba biedriem, kam bezmaksas abonements spēlēšanai laukumā nav aktuāls kārdinājums. Te nu veiksme uzsmaidīja Uldim Kraujam, kurš kluba veikalā pēc patikšanas varēs izvēlēties jebkuru nūju, ja oficiāli pasniegto draiveri sirds nekāros.

Turnīra atbastītāji, saprotams, bija nopietni gādājuši arī par balvām labākajiem spēlētājiem oficiālajā sacensību ieskaitē. Kungu konkurencē uzvarēja Rūdolfs Ķelle (77) ar viena stiena pārsvaru pār Nikolaju Keņinu. Dāmām pirmo vietu ieguva Alise Burkāne (77).

Sitienu spēles formāts atstāja manāmu iespaidu uz turnīra norisi, jo bieži vien spēlētāji sitieniem atvēlēja krietni vien vairāk laika, turklāt ne jau golferu handikaps šajā situācijā vienmēr bija noteicošais.

Savukārt tiem, kuru vārdi šoreiz nebija iekļauti izlozē, vai aizklīda tālāk no laimīgās rokas, ir vērts paturēt prātā, ka oktobris būs tas īpašais mēnesis, kad "Ozo" sezonas abonementu savā īpašumā varēs iegūt par visīpašāko cenu.

Pēdējās izmaiņas , 26.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē