Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmā vizīte Arkanzasā

LPGA fārmtūre šonedēļ pirmo reizi viesojas Arkanzasā, kur piektdien sākās turnīrs ar 100 000 dolāru balvu fondu. Kristai Puisītei pirmais raunds sagādāja +4 virs PAR, taču izaicinošais "Mystic Creek Golf Club" laukums nebūs tas, kur kata pārvarēšanai vajadzēs rezultātu mīnusā, tādēļ izredzes nebūt nav zudušas.

Pirms turnīra sākuma vairākas "Symetra" tūres golferes apjūsmoja laukumu, sakot, ka tas pilnīgi atbilst LPGA līmenim, bet īpaši pieminēja grīnus. Tie ir ar pamatīgu reljefu un nedaudz ātrāki kā "Symetra" tūrē pierasts. Arī Kristai ripināšana pirmajā raundā bija nopietns izaicinājums, jo uz grīniem tika atstāti 35 sitieni, liecina turnīra statistika.

Kristai raunda sākums izvērtās ar +3 pirmajās trijās bedrītēs. Divkāršs bugijs otrajā bedrītē un bugijs trešajā padarīja sākumu smagāku, taču pirmais deviņnieks ar +3 tika arī pabeigts. Vēl +2 sekoja otrā deviņnieka pirmajās divās bedrītēs, kam uzreiz sekoja bērdijs un ar PAR izspēlētas visas atlikušās bedrītes. Summā divi bērdiji, četri bugiji un divkāršs bugijs.

Vēl pirms visu spēlētāju finiša Krista pirmajā kārtā dalīja vietu septītajā desmitā augšpus kata robežai un ar augšupkāpjošu tendenci. Pēc otrā raunda sacensības svētdien turpinās labākas 70 spēlētājas un visas pēdējā atbilstošā rezultāta īpašnieces.

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē