Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Eņģeļi rīkojas

Nedēļas nogalē Latvijas golfa dzīvi krāšņāku darīja pozitīvs pasākums ar mērķi atbalstīt Kristu Puisīti un viņas apņēmīgo cīņu par iespēju startēt Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Pašmāju tūres "Race to Milgravis" (RTM) iedvesmotais Olimpisko eņģeļu turnīrs vainagoja visu sezonu īstenoto atbalsta akciju, kas Kristai palīdzēs arī ar solīdu finanšu pienesumu.  

Turnīrs "Ozo" laukumā pulcēja 10 komandas, un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešama pārspēle, kurā pirmo vietu izcīnīja Mareka Nemmes, Jāņa Trēgera un Lindas Ķirķes komanda. Taču svarīgāka par individuālajiem un komandu rezultātiem šoreiz bija apziņa, ka turnīram ir īpaša vērtība kā golferu brālības iemiesojumam. Turnīrā bija aicināti piedalīties gan RTM golferi, gan ikviens cits spēlētājs.  

Par skaistiem kausiem laureātiem bija gādājusi Puisīšu ģimene, kam organizatori veltīja īpašu pateicību gluži tāpat kā "Ozo" laukumam par iespēju sarīkot turnīru.   

RTM golferi jau sezonas sākumā vienojās 10 procentu no katra posma derību naudas novirzīt Kristas olimpiskajam mērķim. Pieskaitot vēl atsevišķus ziedojumus un labdarības izsolē iegūtos līdzekļus, Kristas rīcībā nonāks apmēram 3500 eiro, kā arī, Latvijas profesionāle, cerams, nostiprinās pārliecību, ka viņas gaitas nebūt nav vienaldzīgas mājās palikušajiem.  

Olimpisko eņģeļu idejas iniciators Nemme cer, ka zināms mērķtiecīgas labdarības akcents RTM kļūs par tradīciju un turpināsies arī nākamgad. Turklāt Latvijas sportisti, kas šoreiz tika uzrunāti ar aicinājumu atvēlēt savas lietas labdarības izsolei, nebija jālūdzas, jo kam gan citam, ja ne olimpiskajam medaļniekam Aigaram Fadejevam vai hokeja izcilībām Zemgum Girgensonam, Mārtiņam Karsumam, Kasparam Daugaviņam un Harijam Vītoliņam būtu tik labi zināms, kāds izaicinājums ir iespēja cīnīties par vietu olimpiskajās spēlēs.  

Taču iesaistīties var arī tie, kas turnīrā nespēlēja, jo iespēja pievienoties Kristas atbalstītājiem ir ne tikai Olimpiskā eņģeļu turnīra dalībniekiem. Ikviens ar savu lielāku vai mazāku artavu var stiprināt gan Kristas finanšu iespējas, gan apliecināt atbalstu Latvijas golfa cīņai par vietu Rio olimpiskajās spēlēs.   

Ne viens vien atbalstītājs gan no Latvijas, gan ārzemēm, jau ir paudis savu atbalstu Kristas olimpiskajam mērķim, ziedojot ĪPAŠĀ VIETNĒ tiešsaistē.

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē