Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Demo diena ar mītisko M1

Golfa sezonai nepārprotami pavēršoties uz otru pusi, "Ozo Golf Club" otrdien risināsies gada pēdējā Demo diena, taču šoreiz tā iezīmēs arī jaunu sākumu. Proti, piedāvās iespēju iepazīt "TaylorMade" jauno draiveri M1, kas zibenīgi iekaroja PGA tūri un, pēc ražotāju teiktā, ir vistālāk sitošais draiveris.

Atvērtā tirgū M1 oficiāli vēl nav pieejams, tādēļ Demo dienā tas būs testējams, bet ne uzreiz iegādājams. Arīdzan kātu izvēle būs ierobežota ar cieto modeli, taču visi gribētāji, kas M1 būs sajutuši kā savu draiveri, uzreiz varēs veikt pasūtījumus.

Nedēļas laikā, kopš M1 kļuva pieejams tūres spēlētājiem, tas kļuva par dominējošu draiveri gan PGA tūrē, gan Eiropas tūrē. Ar M1 somā austrālietis Jason Day svētdien uzvarēja BMW čempionātā un pirmdien pārņēma vadību pasaules rangā.

Ja iepriekš R sērijas draiveri bija vadošās pozīcijās gan profesionālajā, gan amatieru  golfā, var rēķināties, ka tādās pašās sliedēs virzīsies M1 karjera.

Jau ierasti Demo dienā būs pieejams arī citu nūju plašs klāsts. Tuvojoties sezonas rietam, arī atlaižu jautājums varētu aktualizēties, taču šī būs individuāli risināma lieta, turklāt atkarīga arī no noskatītā nūju modeļa. Demo dienā ikviens būs gaidīts no plkst. 13 līdz 18.

Pēdējās izmaiņas , 21.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē