Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropa vadībā

Ar pirmajām spēlēm pāru formātā piektdien Vācijā sākās Solheim kausa izcīņa, kur divu punktu pārsvaru nodrošināja mājinieces Eiropas golferes. Lai gan favorītu lomā ir ASV komanda, pēc pirmās dienas Eiropa ir vadībā ar 4:2.

Īpašu ievērību izpelnījās 19 gadus vecā angliete Charley Hull, kura lietus mērcētajā "St Leon-Rot Golf Club" laukumā uzvarēja abās aizvadītajās spēlēs. Rīta foursomes sesijā Hull kopā ar Melissa Reid pārspēja Michelle Wie un Brittany Lincicome duetu (2&1).

Pēcpusdienā Hull un Francijas golfere Gwadlys Nocera uzveica Alison Lee un Angela Stanford pāri (3&2) fourballs mačā. Pēc foursomes mačiem rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet pēcpusdienā fourballs cīņas izjauca negaiss. Divas spēles vēl būs jāpabeidz, un vienā no tām ir neizšķirts pēc 17.bedrītes, bet otrā Eiropai ir 1up pārsvars pēc 15 bedrītēm.

Savukārt dienas sitienu neilgi pirms sacensību pārtraukšanas izpildīja spāniete Carlota Ciganda. Pēc viņas otrā sitiena bumbiņa uz 17. grīna piezemējās divus metrus aiz karoga, taču bija tā iegriezta, ka pati atrada ceļu bedrītē un izraisīja skatītāju ovācijas par īglu.

Golfa maģija palīdzēja Ciganda un Reid panākt izlīdzinājumu pret Cristie Kerr un Lexi Thompson, taču 18. bedrīte pagaidām palika neizspēlēta.

Pēc nepabeigto maču noslēgšanas sestdien paredzēts izspēlēt vēl pa četriem punktiem foursomes un fourballs cīņās, bet svētdien būs 12 individuālie dueļi. Tādējādi tiks sadalīti 28 punkti, bet Eiropas komandai kā kausa īpašniecei trofejas paturēšanai pietiks ar 14 punktiem.

Eiropietes uzvarēja arī pirms diviem gadiem Kolorādo un pretendē triumfēt trešo reizi pēc kārtas.

Solheim kausa REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē