Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ļoti daudz 13

Bieži negadās, ka balvu ieguvēju saraksts ir teju vai garāks par dalībnieku skaitu, it īpaši, ja turnīrā piedalās gandrīz pussimt dalībnieku. Taču tieši šādi noslēdzās svētdien "Viesturos" aizvadītā "Restorāna Alberta 13" kausa izcīņa, kur īpašā godā tika gan laureāti, gan citi veiksminieki.

Uzvarētāji vienmēr tiek cienīti īpaši, tādēļ gluži loģiski, ka viņiem pasniegtajos kuvēros zīmējās lielākie skaitļi. Restorānā "Alberta 13" turpmāk ir lielas iespējas satikties ar kādu golfa spēlētāju, jo visu balvu saņēmēji tikai pie dažāda mēroga dāvanu kartēm.

Kungu konkurencē divās handikapa grupās uzvarēja Edijs Svars un Viktors Avkštols, savukārt dāmu konkurencē labākā stableford punktu krāšanā bija Jūlija Lāce. Ja kungiem nopietnāko handikapu grupā un dāmām uzvarai pietika ar mērenu punktu guvumu, tad kungiem otrajā grupā jau ierasti bija vajadzīgs kas īpašs, un Avkštols uzvarēja ar 42 punktiem.

Īpašas veicināšanas balvas pienācās gan 13.vietas ieguvējiem visās ieskaites grupās, gan golferiem, kam turnīra dienā HCP pirms komata bija 13. Šim nosacījumam kvalificējās Pēteris Cīmanis, Andris Rodze un Juris Burdastovs. Gandrīz divi desmiti spēlētāju saņēma balvas par piedalīšanos turnīrā atkārtoti, bet daļa nomināciju bija gan negaidītas, gan arī eksotiskas.

Piemēram, Irēna Krūmane tika sveikta kā 13.maijā dzimusi golfere, Lidija Gavrilova savulaik 13. datumā kļuva par mammu, bet dzimšanas diena 13.jūnijā ir Sandrai Opitei. Bez balvas nevarēja palikt arī Edgars Nesaule, jo viņš 20 gadus dzīvojis 13.dzīvoklī, bet vecmāmiņa, mamma un māsa dzimušas 13.datumā. Savu saistību ar skaitli 13 varēja pierādīt arī 13. datumā automašīnu reģistrējušais Jānis Švinka.

Var itin droši prognozēt, ka golferi ar īpašu nepacietību droši vien gaidīs "Restorāna Alberta 13" kausa izcīņas 13. gadskārtu.

Pēdējās izmaiņas , 14.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē