Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Komandu formātā pārsvars Latvijai

Pēc sestdien aizvadītajām spēlēm pusceļu sasniedza "Ozo Golf Club" laukumā notiekošais komandu mačs "Latvija vs. World". Pirmajā daļā spēlējot divreiz pa deviņām bedrītēm pāru formātā, labāk veicās Latvijas golferiem, kas iekrāja 7,5:4,5 pārsvaru. Vai to izdosies noturēt, izšķirsies svētdien individuālajos dueļos.

"Latvija vs. World" pilnīgi atbilst draudzības sacensību statusam, jo golferi pretiniekus caur pieri neuzlūko un mači notiek patīkamā noskaņā. Taču arī draudzības mačos platāks smaids ir uzvarētājiem, tādēļ rezultāts netiek aizmirsts.

Latvijas golferi visu pārsvaru iekrāja jau dienas pirmajā daļā, spēlējot foursomes. Vienīgo uzvaru Pasaules komandai nodrošināja leģionāri Aleksandrs Pāvulāns un Mareks Nemme, bet neizšķirtu vēl panāca Ivans Uļjanovs un Michael Tavis. Toties Latvijas rēķinā bija uzvaras četros pārējos pāros un un līdz ar to arī iekrāts 4,5:1,5 pārsvars.

Savukārt fourballs spēlēs spēku samērs jau bija līdzsvarā - katrai komandai pa divām uzvarām un diviem neizšķirtiem. Tātad pēc pirmās dienas Latvija ir vadībā ar trīs punktu pārsvaru, taču svētdien individuālajās divcīņās tiks sadalīti vēl 12 punkti, tādēļ sacerēt uzvarētāju runas vēl ir pāragri.

"Ozo" laukums sestdien uzņēma arī "Ecco Golf Trade" turnīru, kur dalībnieki par balvām cīnījās trijās ieskaites grupās. Kungiem spēcīgāko handikapu grupā uzvarēja Juris Jonaitis, otrajā grupā veiksmīgākais bija Jānis Priedītis, bet dāmu konkurencē pirmo vietu HCP neto spēlē izcīnīja Daiga Puisīte.

Ne tik veiksmīga nedēļas nogale izvērtās Kristai Puisītei, kura "Symetra" tūres posmā Kanzasā izspēlēja tikai pirmo raundu un pēc +10 virs PAR rezultāta sacensības neturpināja.

Pēdējās izmaiņas , 12.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē