Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sievišķīgas priekšrocības

Vai sievietēm ripināšanā uz grīna ir priekšrocības, kas palīdzētu ar puteri sasniegt labākus rezultātus nekā vīriešiem? Aizrautīgā golfere Caitlyn Jenner par to ir pilnīgi pārliecināta, turklāt viedokļa autoritāti stiprina fakts, ka iepriekš karjerā olimpisko zelta medaļu viņa izcīnīja kā vīrietis.

Jenner nesen golfa laukumā mudināja (tiesa, ne pārāk nopietni) NBC televīzijas raidījuma "Today" vadītāju Matt Lauer apsvērt sievišķīgās priekšrocības golfā. Jenner ir pārliecināta, ka viņas nesen uzlabotās krūtis ripināšanas stājā palīdz labāk novietot rokas un līdz ar to ļauj sasniegt labāku rezultātu.

Tikai pirms dažiem mēnešiem 65 gadus vecā Jenner sabiedrībā sevi pieteica kā Caitlyn, bet iepriekš viņa zināma kā vīrietis Bruce Jenner. Veikto dzimuma maiņu Jenner vismaz līdz šim ne reizi nav nožēlojusi, kā arī teica, ka pie šīs tēmas domās nekad nav atgriezusies.

Būtiski, ka Jenner pagātne sportā ir zelta spožumā, jo 1976.gadā Monreālas olimpiskajās spēlēs viņš uzvarēja sarežģītākajā vieglatlētikas disciplīnā desmitcīņā.

Pēdējās izmaiņas , 11.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē