Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvojas Latvija vs. World

Nedēļas nogalē "Ozo" laukumā dalībniekus pulcēs viens no pašmāju golfa vēsturē zīmīgākajiem turnīriem Latvija vs. World, kas pirmoreiz risinājās jau 1999. gadā. Kā ikvienās sacensībās, uzvarēt gribēs abas komandas, tomēr galvenais turnīra rīkošanas mērķis ir veicināt kopības apziņu, paturot prātā, ka Latvijas golfa sabiedrībā ir dažādās valodās runājoši golferi, kurus vieno kopīga aizraušanās.

Turnīrā sestdien un svētdien paredzēts izspēlēt mačus gan komandu, gan individuālo divcīņu ieskaitē, līdz summā kļūs zināmi uzvarētāji, pastāstīja viens no Latvija vs. World līdzdibinātājiem Andris Keisels. Sestdien katras komandas seši pāri pa deviņām bedrītēm izspēlēs foursome un fourball mačos, bet svētdien būs 12 individuālie dueļi. Tādējādi turnīrā tiks izspēlēti kopumā 24 punkti.

Latvijas komandas sastāvā būs konkurētspējīgi spēlētāji, taču uzvara par katru cenu nav izvirzīta par galveno mērķi. Tādēļ sagaidāms, ka nespēlēs spēcīgākie juniori, bet kopumā sastāva komplektēšanā tiks ņemtas vērā pretinieku iespējas, lai spēku samērs būtu potenciāli līdzvērtīgs.

Sagaidāms, ka Latvijas komandā spēlētāju sastāvs abās sacensību dienās varētu nedaudz pamainīties, tādēļ zem sarkanbaltisarkanā karoga būs apmēram 14 vai 15 golferi. Pasaules komandas sastāva komplektēšana ir Michael Tavis ziņā.

Pēdējās izmaiņas , 08.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē