Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Vējainā finišā T45

Pamatīgs vējš svētdien Zviedrijā pluinīja "Vasatorps Golf Club" laukumu, kur Laura Jansone pēdējā raundā nospēlēja ar +4 virs PAR, taču pakāpās Dāmu Eiropas tūres (LET) posma turnīra tabulā un "The Helsingborg Open" finišēja dalītā 45.vietā.

Ceturtajā raundā Lauras rezultāts plusos bija tikpat liels kā trijās iepriekšējās kārtās kopā, taču raibu rezultātu izaicinošos apstākļos netrūka. Laurai tāpat kā dienu iepriekš smagākais pārbaudījums bija 5.bedrītē, līdz kurai tika spēlēts ar PARiem, bet sekoja divkāršs bugijs. Tas iezīmēja ne to patīkamāko sēriju, kurā nākamajās piecās bedrītēs bija četri bugiji un bērdijs. Taču otrais deviņnieks kopumā izvērtās uz gaišas nots, jo tika izspēlēts ar PAR, turklāt 12.bedrītē izdevās tikt pie dienas otrā bērdija.

Vēja pūtieni sacensību beigu daļā bija tik brangi, ka ietekmēja spēli ne tikai citur laukumā, bet arī uz grīniem, pastāstīja uz savas ādas stihiju izbaudījušais Vilmārs Jansons. Lauras spēle tēvam atstāja pozitīvu iespaidu un ļauj cerīgi gaidīt sezonas turpinājumu, kam Laura kādu laiku gatavosies Latvijā.

 

Such a windy day @letgolf @helsingborg And congrats to the winner @nicolelaarsen !

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on Sep 6, 2015 at 12:50pm PDT

Pašlaik ir skaidrs, ka Laura LET tūres sezonu turpinās vismaz vienā turnīrā Ķīnā, kā arī Indijā. Turklāt kā golferei, kam jācīnās par augstākām vietām reitingā, arvien jācer arī sagaidīt sponsoru vai rīkotāju uzaicinājumu piedalīties kādā turnīrā, kur savādāk dalībnieku lokā pašlaik neiekļūt.

Zviedrijā par uzvarētāju kļuva dāniete Nicole Broch Larsen, kura pēdējā kārtā gan nospēlēja ar +2 virs PAR, taču summā ar -12 saglabāja viena sitiena pārsvaru pār Dienvidāfrikas golferi Ashleigh Simon.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē