Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Laura tuvu līderēm

Pēc ceturtdien Zviedrijā izspēlētās pirmās kārtas Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Laura Jansone dala 31.vietu, taču ir tuvu pirmajam trijniekam un saglabā izredzes cīnīties par augstām pozīcijām. Pirmajā raundā Lauras rezultātu pabojāja pēdējās divas bedrītes, tomēr Latvijas profesionālei izdevās noturēties PAR līmenī.

"Vasartorps Golf Club" laukums nav viegls, un ceturtdien spēlē bija arī jūtama vēja ietekme, pastāstīja Lauras tēvs Vilmārs Jansons, kurš notikumus vēro klātienē. Viņš pārliecinājies, ka Lauras sportiskajai formai ir mēreni augšupejoša tendence, un pirmajā raundā bija labas izredzes nospēlēt mīnusā pret laukumu.

Laura startēja no 10.bedrītes un ar četriem bērdijiem bija sasniegusi -2 zem PAR, taču divās pēdējās PAR 4 bedrītēs nācās ierakstīt pa bugijam. Vērst situāciju tabulā par labu būs jau piektdien otrajā kārtā. Lai gan pirmais mērķis varētu būt kata pārvarēšana, sasniegtais rezultāts rāda, ka šoreiz Laura varētu pacīnīties arī par augstākiem mērķiem.

Līdere pēc "The Helsingborg Open" pirmās kārtas ir dāniete Nicole Broch Larsen, kura nospēlēja ar 68 sitieniem jeb -5 zem PAR.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 03.09.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē