Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

No Alabamas uz Dienviddakotu

Debija LPGA tūres sacensībās Kristai Puisītei piektdien Alabamā noslēdzās otrajā kārtā, pēc kuras viņa ar +9 virs PAR ierindojās otrajā simtā un kata robeža šoreiz palika nesasniegta. Taču augstākajā līmenī gūtā pieredze Kristai noderēs jau pēc dažām dienām, kad Dienviddakotā sāksies "Symetra" tūres sezonas jaudīgākais posms.

Otrajā kārtā "Golf Trail at Capitol Hill" Krista "Senator Course" laukumā nospēlēja ar +4 virs PAR, un links tipa laukumā šoreiz līdzās diviem bērdijiem bija arī seši bugiji, kas neatstāja izredzes pacīnīties par kata pārvarēšanu. Taču pats fakts, ka Krista ar iepriekš sasniegtajiem rezultātiem spēja nodrošināt tiesības spēlēt LPGA tūres sacensībās ir gana daiļrunīgs pats par sevi, lai pamatoti cerētu uz labākiem panākumiem turpinājumā.

Tādēļ nav brīnums, ka Kristas dalība "Yokohama Tire LPGA Classic" turnīrā nepalika nepamanīta viņas iepriekš pārstāvētajā Teksasas valsts universitātē, kas pamatoti lepojās ar savas bijušās audzēknes kāpumu golfa profesionāles karjerā.

Pirmais LPGA tūres turnīrs Kristai beidzās dalītā 123.vietā un no kata Latvijas profesionāli šķīra septiņi sitieni. Nākamā iespēja sevi pierādīt Kristai būs jau nākamās nedēļas vidū, kad "Willow Run Golf Club" laukumā ceturtdien sāksies "Symetra" tūres posms ar 210 000 dolāru balvu fondu.

"Yokohama Tire LPGA Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē