Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Krista pošas debijai LPGA tūrē

Plānu maiņa ne vienmēr ir patīkama, taču Kristas Puisītes gadījumā situācija ir pretēja - Latvijas profesionāle nedēļas nogalē startēs LPGA tūres posmā Alabamā. Lieki piebilst, ka Latvijas golfs tik augsta līmeņa turnīrā nekad iepriekš nav ticis pārstāvēts.

Vēl nedēļas sākumā Kristas kalendārā nākamais turnīrs bija "Symetra" tūres posms, kas risināsies nākamajā nedēļas nogalē Dienviddakotā. Taču līdzšinējie rezultāti "Symetra" tūrē Kristai pavēra iespēju iekļūt pasaulē prestižākās dāmu tūres sacensībās, un tādu iespēju garām laist nudien nevar.

"Symetra" tūres rangā Krista šonedēļ ir 63.vietā, taču "Yokohama Tire LPGA Classic" organizatori, iespējams, ņēma vērā arī rezultātus laikapstākļu dēļ saīsinātajā "Symetra" tūres posmā, kur Latvijas golfere jūnija vidū dalīja 4.vietu. Oficiālos "Symetra" tūres punktus saīsinātajā turnīrā nepiešķīra.

Turklāt ir noslēgusies arī cīņa par iekļūšanu Solheim kausa izcīņā, kas varbūt pamudināja vienu otru līderi mazliet iepauzēt un radīt vakantu starta vietu "Yokohama Tire LPGA Classic", kur balvu fonds ir 1,3 miljoni dolāru. Pirmo raundu četru dienu turnīrā Krista beigs pēc pusnakts pēc Latvijas laika, kad šajā Atlantijas pusē jau būs piektdiena.

Uz dalību "Yokohama Tire LPGA Classic" pretendēja arī Laura Jansone, kura pirmdien startēja vienas dienas vietējā kvalifikācijā. Lauras rezultāts bija 74 sitieni, bet pārspēlē par iekļūšanu pamatturnīrā piedalījās golferes, kas nospēlēja ar 72 sitieniem.

Pēdējās izmaiņas , 26.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē