Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Rauzam Vidzemes čempiona tituls

Ar Gundara Rauzas uzvaru nedēļas nogalē "Avotu" golfa laukumā pie Valmieras noslēdzās 17. Vidzemes čempionāts. Čempiona īpašumā nonāca arī Vidzemes kauss, savukārt dāmu konkurencē kausu ieguva Sanda Sēne.

Sitienu spēles formātā Rauza 18 bedrītes izspēlēja ar 68 sitieniem jeb +10 virs PAR, nākamajās laureātu pozīcijās atstājot līdzšinējo čempionu Ingaru Matisonu un Jāni Upenieku.

Pēc pirmā bedrīšu deviņnieka Rauzam, Matisonam un Upeniekam bija pa 35 sitieniem, taču turpinājumā pretendentu sekmes bija atšķirīgas. Matisons ieguva otro vietu ar 71 sitienu un finišēja vienu sitienu priekšā Upeniekam.

Savukārt cīņā par Vidzemes kausu pa 56 neto sitieniem bija Rauzam, Matisonam un Aldim Stradam, bet pēc papildu rādītājiem pirmais trijnieks sarindojās šādā secībā.

Dāmu konkurencē Sēne bija pārliecinoši labākā ar 91 sitiena nodrošinātu neto 58 rezultātu.

Cīņā par Valmieras kausu pēc pirmo deviņu bedrīšu rezultāta par trofejas ieguvēju kļuva Matisons ar viena neto punkta pārsvaru pār Upenieku, turpretim Limbažu kausu ieguva Ģirts Mauriņš ar neto 27 sitieniem. Pirmo reizi kungu un dāmu konkurencē rīkotajā Cēsu kausa izcīņā labākie bija Aivis un Everita Vegeri.

Pēdējās izmaiņas , 18.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē