Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Zaļās pludmales turnīrs

Ja arī aizvadītā svētdiena bija tīri laba zvilnēšanai pludmalē, teju pussimt golferu to atzina par vēl piemērotāku golfa spēlēšanai "Viesturos", kur risinājās "Baltic Beach Hotel" kausa izcīņa. Praktiski apliecinot golfa spēlētāju skaita pieaugumu, turnīra dalībnieki sacentās četrās ieskaites grupās, kā arī pretendēja uz izlozē iegūstamām pārsteiguma balvām.

Nopietma konkurence bija visās ieskaites grupās, un laureātu lielākajai daļai par godalgotas vietas iegūšanu bija arī jāšķiras no kādas daļiņas sava līdzšinējā handikapa. Kungiem pirmajā HCP grupā Egīls Vanags uzvarēja ar neto -5 zem PAR un trīs neto sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Ediju Svaru. Savukārt otrajā grupā stableford ieskaitē ar 42 punktiem nepārspēts palika Guntars Ošenieks.

Dāmu turnīrā bija trīsreiz vairāk nekā godalgotu vietu, un šādā konkurencē vislabāk veicās Jūlijai Lācei ar savam handikapam atbilstošu 36 stableford punktu rezultātu un divu punktu pārsvaru pār otrās vietas īpašnieci Lidiju Gavrilovu.

Turpretim jauniešu grupā ar neto -2 zem PAR uzvarēja Flēra Robina Sprūde, tikai labāka handikapa dēļ apsteidzot Gati Valteru junioru.Atsevišķi izlozēja "Cadillac" spēkratus, kuri golferu rīcībā nonāks uz nedēļas nogali. Par automašīnu saimniekiem uz brīdi kļūs Edmunds Jansons un Elvijs Šalajevs.

Ne tik saulaini nedēļas nogale pagāja Laurai Jansonei, kam "Symetra" tūres posmā Masačūsetā otrais raunds negaisu dēļ ievilkās divu dienu garumā, taču beidzās ar +6 virs PAR, kas nozīmēja palikšanu divus sitienus aiz kata.

Pēdējās izmaiņas , 17.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē