Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Finālu gaidās

Augustā golferu labi iepazītais Alandeko Latvijas match-play čempionāts strauji tuvojas noslēgumam, un svētdien "Ozo" laukumā kļūs zināmi gan čempioni, gan laureāti citās ieskaites kategorijās. Kungiem uz fināla laipas tiksies Edgars Bariss un Kristaps Krištopans, bet dāmām cerības uz čempiones lauriem saglabā Linda Dobele un Laila Forstmane.

Edgaram Barisam sestdien sīvākā cīņa bija par vietu pusfinālā, līdz ar 1up izdevās gūt virsroku pār Ara Donabedian. Savukārt pusfinālā uzvara pār Rūdolfu Ķelli tika panākta jau ar 7&5, ietaupot spēkus finālam.

Līdz šim pēdējoreiz Latvijas match-play čempionāts risinājās aizpērn, kad ceļš uz titulu Kristapam Krištopanam aprāvās pusfinālā, taču šoreiz viņš ir veicis visu ceļu līdz zelta mačam. Ceturtdaļfinālā ar 3&2 uzveicis Aleksandru Pāvulānu, pusfinālā Kristaps Krištopans bija pārāks arī par Nikolaju Keņinu - 4&2.

Dāmām itin pārliecinoši finālu sasniedza pēc ASV studentu golfa sezonas nosacītas brīvdienas baudošā U-21 izlases golfere Dobele, pusfinālā ar 5&4 pārspējot U-16 izlases dalībnieci Annu Marksu un vairojot cerības atkārtot 2013.gada match-play čempionātā gūto zelta panākumu. Spraigākā cīņā cerības saglabāja U-18 izlases golfere Forstmane, kuras rēķinā pusfinālā bija uzvara 2&1 pār Mariju Luīzi Jučmani.

Būtiski, ka svētdien turpināsies cīņa par balvām arī zemāku vietu ieskaites grupās, līdz ar to "Ozo" laukumā match-play gars valdīs teju visas dienas garumā.

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē