Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Ceturtdaļfināli bez Eihmaņa un Brodera

Alandeko Latvijas match-play čempionāta astotdaļfinālā no cīņas par galveno balvu piektdien izstājās gan Latvijas amatieru čempions Roberts Eihmanis, gan pašreizējais "Latvian Open" čempions Kārlis Broders, kuri piekāpās attiecīgi Edgaram Barisam un Kristapam Krištopanam. Tiesa abos dueļos ar 18 bedrīšu izspēli "Ozo" laukumā nepietika.

Edgars Bariss dueļa favorītu pārspēja 19.bedrītes izspēlē, savukārt Kristaps Krištopans uzvaru pār Broderu nodrošināja 20.bedrītē. Cīņā par vietu pusfinālā Edgara Barisa pretinieks būs Ara Donabedian, kurš ar 2&1 bija pārāks par Andreju Bobrovu. Turpretim Kristapam Krištopanam sestdien gaidāma cīņa pret Aleksandru Pāvulānu, kurš ceturtdaļfinālā tika ar uzvaru 3&1 pār Michael Tavis.

Vēl divos pāros Nikolajs Keņins spēlēs pret Jāni Spalviņu, bet Rūdolfs Ķelle mērosies spēkiem ar Kristapu Gulbi. Keņins ar 5&3 vietu labāko astoņniekā liedza Harijam Barisam, turpretim Spalviņš ar 2&1 zaudētājos atstāja Vili Krištopanu. Ķelle uzveica Armandu Puči (4&3), visbeidzot Gulbis no titula pretendentu loka izslēdza Paulu Nesauli (5&4).

Sestdiena būs notikumiem un jauniem rezultātiem bagāta, jo jāizspēlē gan ceturtdaļfināli, gan pusfināli kungu un dāmu konkurencē.

Tikmēr Laura Jansone piektdien Masačūsetā ar PAR raundu sāka "Symetra" tūres posmu un vēl labāku turpinājumu turnīrā ar 110 000 dolāru balvu fondu lūkos sarūpēt sestdien, lai varētu noslēguma kārtā svētdien pretendēt uz topa pozīcijām. Krista Puisīte turnīru "Thorny Lea Golf Club" laukumā izlaiž un gatavojas nākamajam turnīram, kas būs septembra sākumā.

Pēdējās izmaiņas , 15.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē