Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play čempionāta aktualitātes

Ar katru nākamo dienu jo spraigāks kļūst notikumu grafiks Latvijas match-play čempionātā, kur kungiem ne vēlāk kā ceturtdien kļūs zināmi visi astotdaļfinālisti. Pašlaik spēlētāji savus mačus vēl var aizvadīt savstarpēji pieņemamā laikā, savukārt piektdien cīņas "Ozo Golf Club" laukumā jau risināsies pēc starta laiku jeb tee-times saraksta, informēja organizatori.

Iepriekšējā dienā, līdzko tas kļūs iespējams, tiks publicēti starta laiki piektdienas, 14.augusta, mačiem, kad kungi izspēlēs astotdaļfinālus. Pēc starta saraksta laukumā dosies arī dāmas, kas savus pirmās kārtas mačus nebūs izspēlējušas jau iepriekš.

Sagaidāms, ka pirmie spēlējami starta laiki piektdien varētu būt vēlā pēcpusdienā.

Vairāki astotdaļfinālisti jau ir zināmi, un ne visiem izliktajiem spēlētājiem izdevās savās pirmajās cīņās gūt uzvaras, kas tikai vēlreiz apliecina match-play cīņu īpašo un grūti prognozējamo raksturu. Andrejs Bobrovs cīņā par vietu astotdaļfinālā 21. bedrītē pārspēja Reinholdu Pīrāgu, bet Armandam Pučem krietni īsāks izvērtās ar 5&4 uzvarētais mačs pret Pjotru Vozņarski. Savukārt Kristaps Krištopans ar 5&4 atstāja zaudētājos Ivanu Uļjanovu.

Golferiem, kas kungu turnīrā zaudēja pirmajā kārtā, ir svarīgi atcerēties, ka viņiem ne vēlāk kā piektdien jāizspēlē papildkārta, kuras rezultāti būs būtiski, nosakot grupu, kurā dalībnieki turpinās čempionātu. Arī papildkārtas dueļu pāri atrodami 'Turnīru' sadaļā, kur publicēts Alandeko Latvijas match-play čempionāta turnīra tīkls.

Lejuplādēt Alandeko Latvijas match-play čempionāta TĪKLU 

Pēdējās izmaiņas , 12.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē