Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Sešiniekā Ungārijā

Nedēļas nogalē Latvijas golferi spēlēja Ungārijas amatieru "Open", kur Roberts Eihmanis trīs kārtu summā ieguva 6.vietu. Latviju pārstāvēja arī Edgars Bariss, kurš sacensības "Pannonia Golf & Country Club" laukumā noslēdza 14. pozīcijā.

Veiksmīgākais Eihmanim bija turnīra sākums, jo pirmo raundu Latvijas amatieru čempions izspēlēja ar 70 sitieniem jeb -2 zem PAR, kas tobrīd ļāva dalīt otro vietu. Taču cerības uz pjedestālu sarežģīja otrais raunds ar +5 virs PAR. Vēl +2 pievienojās pēdējā kārtā, līdz ar to summā +5 un augstāk par sesto pozīciju neizdevās tikt.

Pēdējā raunda noslēgums Eihmanim gan izdevās itin spožs, jo pēc 13 bedrītēm viņa rēķinā bija pieci bugiji un +5 virs PAR, taču finišā piecās bedrītēs sekoja trīs bērdiji, bez kuriem vieta būtu pirmā desmita beigās.

Savukārt Bariss visus trīs raundus aizvadīja vienmērīgi un sacensības noslēdza ar +18 virs PAR (79-77-78). Par čempionu kļuva slovāks Tadeas Tetak ar -3 zem PAR.

Šonedēļ Eihmani un Barisu jau gaida spēles Alandeko Latvijas match-play čempionātā, kur pienācis laiks cīņā iesaistīties izliktajiem golferiem.

Ungārijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 11.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē