Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Cīņa par mīnusiem Čehijā un "Viesturos"

Ar pirmā raunda izspēli piektdien startēja turnīri gan Čehijā, gan šepat "Viesturos", kur jaunāko dalībnieku grupā cīņu sāka Latvijas senioru čempionāta dalībnieki. Laurai Jansonei Dāmu Eiropas tūres (LET) posms pie Plzeņas sākās ar +2 virs PAR, savukārt senioriem Vilis Krištopans nospēlēja ar -1 un iekrāja prāvu pārsvaru.

Jansone "Golf Park Pilsen" laukumu izspēlēja ar 73 sitieniem, tiekot pie trim bērdijiem, taču arī pieciem bugijiem. Pirms sacensību otrās dienas tas nozīmē dalītu 77.vietu un atrašanos divus sitienus zem provizoriskā kata robežas, tādēļ otrajā kārtā jācīnās par rezultātu zem PAR robežas.

Savukārt Krištopans raundu "Viesturos" sāka ar diviem bugijiem, taču turpinājumā ar trim bērdijiem ne tikai nodzēsa plusus, bet arī iekrāja vienu sitienu mīnusā. Čempionāta kopvērtējumā tas pirms otrās dienas nozīmē astoņu sitienu pārsvaru pār tuvākajiem konkurentiem Jan Gustafsson un Aldi Puisīti. Vēl trīs sitienus tālāk 16 dalībnieku konkurencē ir titula pašreizējais īpašnieks Ivars Grunte.

Sestdien cīņā Latvijas senioru čempionātā iesaistīsies arī dāmas un otrās vecuma grupas kungi, kas dalībnieku kopējo skaitu tuvinās trim desmitiem, taču līdz kausu pasniegšanai vēl būs jāizspēlē vēl viens raunds svētdien.

Dāmu Eiropas tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē