Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Konkurence briest

Augusts tradicionāli ir "Latvian Open" mēnesis, un pieteikumu liste pašmāju sezonas prestišākajā turnīrā aug augumā, taču interesentiem ir vēl pusotra nedēļa, lai pievienotos pieteikumus jau iesniegušajiem golferiem. Pagaidām spēlētāju sarakstā ir 14 valstis.

Tostarp kungu konkurencē jau ir pieteicies pašreizējais čempions Kārlis Broders, kurš cīnīsies par titula aizstāvēšanu. Pagaidām spēlētāju sarakstā Broderam ir otrais labākais handikaps aiz izraēlieša Yair Thaler (+2,4). 

Jau tradicionāli pieteikušos dalībnieku sarakstā ir golferi gan no Ziemeļvalstīm, gan Viduseiropas un, protams, Baltijas valstīm. Pašlaik ne tik garš spēlētāju saraksts ir dāmām, taču būtiski, ka pietekties vēl var līdz 17.augustam. Dāmām čempiones tituls būs vakants, jo Anna Diāna Švanka čempionāta laikā jau būs devusies uz ASV, kur iekļausies Campbell universitātes golfa komandā.

Dalības handikaps turnīrā ir noteikts itin liberāls HCP 20 gan kungiem, gan dāmām. Spēlētāju HCP gan būs no svara, ja pieteikumu skaits pārsniegs 120 spēlētāju kvotu kungiem un 24 dalībnieces dāmām.

Tempu nezaudē arī Alandeko Latvijas match-play čempionāts, kur aizvadīta jau prāva daļa otrās kārtas spēļu. Pirmais rezultāts fiksēts arī dāmu turnīrā, kur ceturtdaļfinālu pirmā sasniedza Daiga Puisīte.

Pēdējās izmaiņas , 05.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē