Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Kluba čempioni Bišs un Šestakova

Golfa kluba "Viesturi" atklātajā čempionātā svētdien sitienu spēlē uzvarētāju kausus nodrošināja Roberts Bišs un Jeļena Šestakova, kuru pārsvars pār tuvākajiem konkurentiem sasniedza divus sitienus. Atsevišķi balvas tika pasniegtas kluba biedru ieskaitē.

Kungiem Bišs bija labākais ar 74 sitieniem jeb +4 virs PAR un divu sitienu pārsvaru pār Vili Krištopanu, kam 29 dalībnieku konkurencē izdevās par viena sitiena tiesu apsteigt otro deviņnieku ar PAR izspēlējušo Robertu Matisonu. Bišs kļuva par čempionu arī kluba biedru ieskaitē.

Dāmu konkurencē Šestakova uzvaru nodrošināja ar 82 sitieniem un par diviem sitieniem apsteidza Indru Eniņu, kura kļuva par labāko kluba dāmu konkurencē. Trešo vietu ieguva Flēra Robina Sprūde (86).

Kluba biedru vērtējumā senioriem un kundzēm labākos rezultātus sasniedza Kārlis Cinītis seniors un Daiga Puisīte, savukārt jauniešiem labākie bija Matisons un Sprūde.

Tikmēr "Viesturos" pirmās golfa prasmes apguvusī Krista Puisīte nedēļas nogali Viskonsinā noslēdza piektajā desmitā "Symetra" tūres posmā, trīs dienu summā nospēlējot ar +8 virs PAR. Pēc veiksmīgā -1 pirmajā raundā vēlāk sekoja +6 un +3, kas Latvijas profesionāli atvirzīja tālākās pozīcijās 130 spēlētāju konkurencē.

Pēdējās izmaiņas , 02.08.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē