Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvākai un tālākai perspektīvai

Golferiem vienlaicīgi jāpatur prātā gan drīzāki plāni, gan tālākas sacensības, tādēļ tālāk seko neliels atgādinājums par drīzumā gaidāmo Alandeko Latvijas match-play čempionātu, kā arī laicīgs Latvijas un Vidzemes ziemas čempionātu pieteikums, kur paredzēts dalībnieku maksimums un sākta reģistrācija.

Latvijas match-play čempionāta rīkotāji atgādina, ka pieteikšanās beigsies ceturtdien, ja vien jau iepriekš netiks aizpildītas pēdējās piecas atlikušās starta vietas. Ir vērts arī atcerēties, ka tikai Latvijas čempionāta uzvarētājus noteiks pēc vienmīnusa izslēgšanas sistēmas, un ar pirmo zaudējumu dalībniekiem turnīrs nebūt nebeigsies.

Matc-play priekšsacīkstes kungiem sāksies 27.jūlijā, dāmām - 14.augustā. Savukārt fināli visiem dalībniekiem būs 15. un 16.augustā. Sacensību dalības maksa ir tikai 20 EUR (fiksēts green fee 20 EUR).

Savukārt tālāku plānu kaldinātājiem ir vērts ielāgot, ka sākusies pieteikšanās uz 2016.gada 4. Latvijas un 9. Vidzemes ziemas čempionātiem golfā, kas norisināsies Turcijā, Belekas kūrortā "Kaya Eagle" un "Cornelia Faldo" laukumos.

Dzīvošana paredzēta "Cornelia Deluxe Resort" viesnīcā ar iespēju izvēlēties 10 vai 7 naktis. Izlidošana attiecīgi 9. vai 12. februārī, atgriešanās Rīgā 19. februārī.

Ņemot vērā, ka Turcijā līdzīgi kā Latvijā dienas ziemā ir īsas, organizatori pieņēma lēmumu ierobežot golferu skaitu līdz 72, lai nodrošinātu visiem spēli dienas gaismā.

Pieteikšanās un sīkāka informācija par ziemas čempionātiem
Gatis 29210177
Ainārs 29243750

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē