Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Vasaras vidus kaislības

Patīkami vasarīgā laikā sestdien "Ozo Golf Club" aizvadītais turnīrs ar garo nosaukumu "Ristorante Rossini Grand Prix/Sponsored by Audi Invitation" bija kā radīts dzīves baudītājiem, taču rezultātu tabulas galvgalī ne vienā vien ieskaites grupā situācija izvērtās nebūt ne atpūtnieku garā. Sitienu spēlē neiztika bez pārspēles, bet kungiem pirmajā handikapu grupā ar vienādu rezultātu varēja gan uzvarēt, gan palikt ārpus trijnieka.

Sitienu spēlē kungiem pa 78 sitieniem bija Vilim Krištopanam un 18 gadus vecajam Atim Irbem, līdz ar to abi līderi tika aicināti uz pārspēli 13.bedrītē. Irbes bumbiņa šoreiz atrada ūdeni, savukārt Krištopans savu iespēju garām nepalaida un ar PAR nodrošināja uzvaru.

Arī dāmām sitienu spēlē labākais rezultāts bija 78 sitieni, kas uzvaru nodrošināja Lindai Ķirķei.

Savukārt Irbem kopumā netrūka ne panākumu, ne veiksmes. Kungu pirmajā handikapa grupā viņš uzvarēja ar 40 stableford punktiem un apsteidza trīs sāncenšus, kas iekrāja tikpat labu rezultātu. Apsteigt otrās vietas īpašnieku Ilmāru Nagli senioru uzvarētājam palīdzēja viena punkta pārsvars pēdējo trīs bedrīšu summā. Tāpat pēc papildu rādītājiem trešais bija Jānis Dīcmanis, bet Ainārs Počs ar 40 punktiem šoreiz palika ceturtais.

Vēl vienu papildu balvu Irbe saņēma, pateicoties veiksmei, jo ieguva savā īpašumā "Audi" uz nedēļas nogali. Savukārt visi golferu mēģinājumi ar hole in one iegūt "Audi Q7" mūžīgā lietošanā arī šoreiz palika bez rezultāta. Atliek vien cerēt, ka līdzšinējie šāvieni pa tukšo uzkrājas kritiskajā masā, kas tuvojas lielajam pavērsiena brīdim.

Arī dāmām uzvarētājas noteikšanā bija nepieciešami papildu matemātiskie aprēķini, pēc kuriem ar 39 punktiem par uzvarētāju atzina Ingrīdu Pīlādzi, bet tikpat ražīgi nospēlējusī Līva Legzdiņa ieguva otro vietu, par viena punkta tiesu apsteidzot Anitu Grīnbergu.

Dienas labākais stableford rezultāts tika fiksēts otrajā HCP grupā kungiem, kur ar 41 punktu labākais bija Lauris Mežsargs.

Pēdējās izmaiņas , 18.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē