Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Spilgta diena laureātiem

Jo labākus rezultātus izdodas sasniegt golfa laukumā, jo vairāk jātrenējas, lai noturētos līmenī. Tādēļ var gadīties, ka nakšņošanai mājās savu reizi var pietrūkt laika, un tādā gadījumā svētdien "Viesturos" aizvadītā "Bellevue Park Hotel" kausa izcīņas labākie spēlētāji varēs izmantot nopelnītās balvas labu naktsmāju nodrošināšanai.

Golferi laukumā izbaudīja spēli visdažādākajos apstākļos ar sauli un mākoņiem, vēju un bezvēju, kā arī lielu un mazu lietutiņu. Tātad tie, kam šoreiz neveicās, var pielāgot dažādus aizbildinājumus, bet labākajiem, kā allaž, viss gāja no rokas.

Kungiem spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Juris Burdastovs ar neto -1 zem PAR. Tādu pašu rezultātu sasniedza Kārlis Cinītis seniors, kurš handikapa starpības dēļ ierindojās otrajā vietā, bet trešais ar neto +2 bija Jan Gustafsson.

Dāmu konkurencē vēlreiz apbrīnojamu stabilitāti apliecināja Daiga Puisīte, izcīnot uzvaru ar savam handikapam atbilstošiem 36 stableford punktiem. Andra Mauriņa (32) bija otrā un apsteidza trešās vietas ieguvēju Sandru Berķi (29).

Savukārt otrajā grupā kungiem, kur jau ierasti bija lielākais spēlētāju skaits, kas šoreiz iesniedzās trešajā desmitā, nevarēja būt argumentu pret 50 stableford punktiem. Tieši ar tādu rezultātu pirmo vietu ieguva Māris Ansbergs un otrajā pozīcijā atstāja Kārli Cinīti junioru ar 45 punktiem. Ar 40 punktiem Valtera Durevska izpildījumā šoreiz pietika trešajai vietai.

Jauniešu grupā, kur laureātu noteikšanu sarežģīja dažādie viedokļi par sacensību formātu, visaugstāk tika Stefans Sprūžs, kura sānceši tika diskvalificēti, taču bez balvām pēc sponsoru lēmuma nepalika.

Pēdējās izmaiņas , 12.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē