Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Čempioni Pāvulāns un Ruka

Latvijas Midamatieru čempionāts nemanot nonācis jau pie apaļas 10 gadu jubilejas, tomēr līdzšinējās tradīcijas sestdien "Ozo" laukumā tika lauztas un tituli nonāca pie jauniem īpašniekiem. Kungiem labākais bija Aleksandrs Pāvulāns, turpretim dāmām pārliecinošu uzvaru izcīnīja Vineta Ruka.

Pērn Pāvulāns ierindojās pagodinošajā, tomēr nebūt ne komfortablajā otrajā vietā, un šogad iedzinēja lomu nomainīja pret čempiona lauriem. Uzvarētājs bija līderis pēc piektdien izspēlētās pirmās kārtas un noturējās vadībā arī sestdien. Divu kārtu summā Pāvulāna rezultāts bija +18 virs PAR (84-78).

Summā čempions par diviem punktiem apsteidza Artūru Skadatu, kurš otrajā kārtā sasniedza dalītu labāko rezultātu (76) un uz trešo pozīciju atvirzīja Māri Gulānu, kam finišā +21 virs PAR (85-80). Līdzšinējais trīskārtējais čempions Tālivaldis Pētersons šoreiz ieguva 4.vietu ar +22 (86-80).

Pērn dāmu konkurencē izcīnīto pirmo Latvijas midamatieru čempiones titulu neizdevās noturēt Daigai Puisītei, kura pirmajā raundā atstāja pārāk daudz sitienu, lai noķertu Ruku. Uzvarētāja bija labākā abās sacensību dienās (94-84) un finišā par 10 sitienu tiesu apsteidza Puisīti. Skaidrīte Verbicka sestdien gan par vienu pozīciju atkāpās, tomēr noturējās laureātu trijniekā.

Jāatgādina, ka divās sacensību dienās bija atšķirīgas izsitiena vietas un līdz ar to arī laukuma garums, kas nevarēja neietekmēt rezultātu.

Jau ierasti midamatieru cīņas sestdien bija ieintegrētas "G4S Open", kur kungiem nopietnāko handikapu grupā uzvarēja Atis Irbe ar neto -3 zem PAR un viena punkta pārsvaru pār Skadatu. Dāmām nepārspēta ar 39 stableford punktiem palika Aija Veisa, bet kungiem otrajā grupā veiksmīgākā diena bija 40 punktu iekrājušajam Vladimiram Taramžeņinam.

Pēdējās izmaiņas , 11.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē