Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Favorīti pusceļā

Ar krietni vēlu finišu piektdien "Ozo Golf Club" laukumā noslēdzās Latvijas midamatieru čempionāta pirmā diena, kas iezīmēja pusceļu kuplu golferu skaitu pulcējušajās sacensībās. Pēc turnīra pirmās kārtas līderos ir Aleksandrs Pāvulāns un Vineta Ruka, taču konkurentiem būs iespēja sestdien pacensties izmainīt situāciju rezultātu tabulas galvgalī.

Kungiem spēlējot no baltajām izsitiena vietām, labāko rezultātu 42 spēlētāju konkurencē spēja izkārtot Pāvulāns, kam 18 bedrīšu izspēlei pietika ar 84 sitieniem. Vienu sitienu no līdera atpaliek Māris Gulāns, bet par diviem sitieniem - Vilis Krištopans un pašreizējais titula īpašnieks Tālivaldis Pētersons.

Dāmu konkurencē pirmajam midamatieru čempiones titulam pietuvojās Ruka, kam 94 sitieni ļāva iegūt trīs sitienu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Skaidrīti Verbicku. Taču prognozes, kā allaž, var izrādīties mānīgas, jo aizsniedzamā attālumā ir vēl vairākas golferes.

Čempionāta otrā kārta sestdien risināsies vienlaicīgi ar "G4S Open", kur būs īsāks spēlējamais laukums, tomēr sagaidāms, ka tas nemazinās spriedzi cīņā par uzvaru, jo psiholoģiskie pārbaudījumi nekļūs vieglāki.

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē