Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Match-play čempionātā krājas pieteikumi

Vēl divas nedēļas rīkotāji reģistrēs golferus, kas vēlas startēt Alandeko Latvijas match-play čempionātā, taču potenciālajiem dalībniekiem ir vērts neatlikt pieteikšanos uz pēdējo brīdi, lai paši nejauši neaizmirstu savu apņemšanos un rezultātā pēkšņi nepaliktu ārpus dalībnieku saraksta.

Pieteikšanās sākās līdz ar čempionāta izziņošanu, taču reģistrācijas beigu datums ir strikti noteikts. Pēdējos pieteikumus varēs iesniegt 24.jūlijā. Turnīra izspēles sistēma un nosacījumi, kā arī sacensību nolikums ir publicēts jau iepriekš, taču atsevišķām niansēm organizatori sniedz papildu skaidrojumu.

Piemēram, ir nosacījums, ka no dalības pirmajās divās kārtās būs brīvi golferi, kas Latvijas amatieru čempionātā iekļūs TOP 16. Faktiski tas attiecas uz 16 spēlētājiem, kas sasniedza labākos rezultātus Latvijas čempionātā neatkarīgi no tā, vai tas tika paveikts oficiālajā ieskaitē, vai atsevišķajā rezidentu vērtējumā.

Būtiski, ka 16 spēlētāji no pirmajām divām kārtām būs atbrīvoti jebkurā gadījumā. Tātad, ja kāds no TOP 16 rezultātu īpašniekiem čempionātam nepieteiksies, sešpadsmitnieku papildinās nākamais vai nākamie labāko rezultātu īpašnieki Latvijas amatieru čempionātā.

Alandeko Latvijas match-play čempionātā priekšsacīkstes sāksies 27.jūlijā, aizvadot vienu maču nedēļā. No dalības pirmajās divās kārtās brīvie spēlētāji turnīrā iesaistīsies trešajā kārtā no 10.augusta. Čempionāta noslēguma dienās 15. un 16.augustā "Ozo Golf Club" laukumā spēlēšanā būs iesaistīti pilnīgi visi dalībnieki, tostarp tie, kas zaudēs pirmajās kārtās. Izšķirošo spēļu dienās izcīnīs ne tikai galvenās balvas, bet arī noteiks balvu ieguvējus citās ieskaites grupās.

Jau vēstīts, ka nolikums paredz iespēju spēlēt 80 kungiem un 16 dāmām. Ja pieteikumu būs vairāk, trijos prioritāšu līmeņos vispirms priekšroka tiks dota Latvijas amatieru čempionāta TOP 16 rezultātu īpašniekiem, otrkārt, spēlētājiem ar handikapu līdz HCP 24 pieteikšanās secībā, bet trešais atlases rādītājs būs ātrāks pieteikuma iesniegšanas laiks.

Pieteikties var "Ozo" recepcijā, tostarp arī sūtot e-pastu ozogolf@apollo.lv.

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē