Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Iepazīšanās ar Wilson

Laba iespēja iepazīt ko jaunu allaž ir noderīga. "Ski Box Golf" veikala jaunums – preču klāsts ir papildināts ar firmas "Wilson Staff" produkciju. Piemēram, "Wilson Staff" bumbiņas (tām arī iepazīšanās akcija!), cimdi, somas un iesācēju nūju komplekti.

Ja esat "Wilson Staff" inventāra lietotājs un nepieciešams papildinājums jūsu somā vai vēlaties nomainīt inventāru uz labāku, veikalā noteikti atradīs jautājuma risinājumu. "Wilson Staff" preces piedāvā arī "Viesturu" golfa kluba veikalā.

"Wilson Staff" golfa ekipējuma nozarē darbojas kopš 1914.gada un ir viens no atpazītākajiem zīmoliem golfa industrijā. Šo gadu laikā "Wilson Staff" izcēlies ar daudz inovatīviem risinājumiem golfa ekipējuma izstrādē un ar šo inventāru izcīnīta ne viena vien uzvara "Major" turnīros. Šobrīd "Wilson Staff" PGA tūrē pārstāv tādi golferi kā Ricky Barnes, Jim Herman, Troy Merritt un citi.

Lai labāk iepazītu "Wilson Staff" produkciju, veikals "Ski Box Golf" piedāvā speciālu akciju bumbiņām un 15% atlaidi pārējām "Wilson Staff" precēm.

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē