Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laureāti atmiņu turnīrā

Īsti vasarīga golfa ainava svētdien valdīja "Viesturos", kur golferi četrās ieskaites grupās spēlēja Lars Jonsson piemiņas kausa izcīņā. Turnīrs pulcēja gan Jonsson golfa vienaudžus, kas gaišās noskaņās kādubrīd atcerējās "Viesturu" senbiedru, gan jaunākas golfa paaudzes un vecuma spēlētājus, kuru dalība zināmā mērā ir apliecinājums spēles popularitātes kāpumam, par ko allaž iestājās Jonsson.

Sacensību atbalstītāji bija gādājuši, lai bez brokastīm nepaliktu arī steidzīgākie golferi, kā arī gaisa temperatūra tika noorganizēta patīkami mērena. Lielākais spēlētāju skaits bija abās kungu handikapa grupās, bet vietas uz goda pjedestāla nepalika vakantas arī dāmu un jauniešu cīņās.

Kungiem nopietnāko handikapu grupā veiksmīgākā diena bija Igoram Šaļinam, kam 88 sitieni ļāva nospēlēt ar neto -1 zem PAR. Divi neto sitieni vairāk bija otrās vietas ieguvējam Mārim Dalbiņam, kam ceļu uz uzvaru, pēc paša teiktā, aizšķērsoja aplama nepiekāpība 3.bedrītē, kur centienos rast ātru risinājumu tika atstāts krietni daudz sitienu.

Vēl par diviem neto sitieniem vairāk sev pieplusoja trešās vietas ieguvējs Jānis Dīcmanis. Savukārt otrajā handikapa grupā kungiem stableford ieskaitē visvairāk punktu -38- iekrāja Gundars Galkins, par viena punkta tiesu apsteidzot Aleksandru Petrovu un Valteru Durevski.

Dāmām mazāks spēlētāju skaits nenozīmēja sliktākus rezultātus - Gunita Siliņa uzvarēja ar 38 stableford punktiem un otrajā pozīcijā atstāja Daigu Puisīti.

Dienas pārliecinošāko uzvaru ar labu rezultātu izcīnīja Katrīna Gustafssone, kam 83 sitieni ļāva nospēlēt ar neto -7 zem PAR un jauniešu grupā ar lielu atrāvienu atstāt otrajā pozīcijā Rūdolfu Romanu.

Pēdējās izmaiņas , 05.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē