Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Karstās sestdienas tops

Ne tikai termometra stabiņa lēciens sestdienu padarīja par golfa kalendārā karstu dienu, jo notikumi viens otram sekoja tik strauji, ka spētu uzkurināt kaislības arī polāros ledos. "Ozo" laukumā, iespējams, atbilstošāko gada dienu savam turnīram izvēlējās "Carlsberg", "Avotos" cīņu turpināja Latvijas jaunatnes olimpiādes dalībnieki, bet Krista Puisīte Mičiganā vēsi virzīja rezultātu arvien tīkamākos mīnusos "Symetra" tūrē.

"Ozo" laukumā izdevusies diena bija Vitautam Tučkum, kurš nospēlēja ar 75 sitieniem un četru bērdiju raundā nodrošināja uzvaru kungu spēcīgākajā HCP grupā. Uzvarētāja rezultāts neto ieskaitē bija -5 zem PAR. Tikpat veiksmīgs neto vērtējumā bija Atis Irbe, kurš handikapu atšķirības dēļ ieņēma otro vietu. Otrajā HCP grupā labākais bija Andris Ņikitins ar neto -6 zem PAR, bet dāmām pirmo vietu ieguva Irina Koldunova (-5).

Tikmēr "Avotos" pie Valmieras Latvijas jaunatnes olimpiādē sacensību otrā diena iezīmēja favorītus, kuriem savu uzvaras pretenziju pamatotība vēl būs jāapliecina pēdējās kārtas izspēlē svētdien. Puišiem līderpozīcijās nostiprinājās Pauls Nesaule ar +14 virs PAR (68-66) un septiņu sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Robertu Matisonu, kurš arī pārstāv Jūrmalas pilsētu.

Meitenēm vadībā pēc divām kārtām ar +16 ir rīdziniece Marija Luīze Jučmane (68-68), kura sestdien nodrošināja sešu sitienu pārsvaru pār Annu Marksu (68-74) no Jūrmalas.

Savukārt tālu, tālu uz rietumiem "Tullymore Golf Club" laukumā Krista Puisīte divos raundos ir iekrājusi -5 zem PAR "Symetra" tūres posmā. Vēl pirms visu spēlētāju otrā raunda finiša Krista ieņem vietu otrajā desmitā un svētdien varēs cīnīties vismaz par TOP 10. Pirmo kārtu Krista izspēlēja ar -2, bet sestdien savam rezultātam ar sešiem bērdijiem pievienoja vēl -3 zem PAR.

Karstā nedēļas nogale turpināsies svētdien, kad lielāku un mazāku notikumu golfa laukumos būs ne mazāk kā dienu iepriekš.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē