Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas "Masters" startā +3

Pusmiljons eiro nedēļas nogalē tiks sadalīts Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Anglijā, kur Laura Jansone pirmo kārtu "Buckinghamshire Golf Club" izspēlēja ar +3 virs PAR. Lai dāmu Eiropas "Masters" pārvarētu katu, otrajā raundā Laurai jānospēlē mīnusā pret laukumu.

Ar 75 sitieniem Laura pēc pirmās sacensību dienas dala 98.vietu un ir divus sitienus zem provizoriskā kata robežas. Pirmo no dienas trim bērdijiem izdevās gūt 2. bedrītē, taču sekoja divkāršs bugijs un bugijs, bet nākamo bērdiju izdevās izkārtot tikai 14.bedrītē, līdz kurai rezultāts jau bija sasniedzis +4. Vēl viens bugijs sekoja priekšpēdējā bedrītē, taču raunda izskaņa uz 18.grīna bija ar cerīgu bērdiju.

Līdere "Sky Sports" televīzijas rādītajā turnīrā pēc pirmās dienas ir francūziete Sophie Giquel-Bettan ar -6 zem PAR, bet viņas trīs tuvākās sekotājas nospēlēja ar -5. Kā allaž, labu rezultātu sasniegušām spēlētājām viss šķita gana vienkārši - sausajā laukumā bez liela vēja bijis viegli sasniegt grīnus un laba ripināšana ļāva tik skaitīt bērdijus.

Golferēm, kam neklājās tik viegli, jācenšas situāciju vērst par labu piektdien otrajā raundā. Sacensības beigsies svētdien ceturtā raunda izskaņā.

Dāmu Eiropas "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē