Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krista augšup rangā

Nedēļas nogalē "Symetra" tūres posmā Mičiganā dalīta 19.vieta palīdzēja Kristai Puisītei uzlabot pozīcijas pasaules rangā, kur Latvijas profesionāle pirmdien tika 43 pozīcijas augstāk. Savukārt tūres naudas listē, pēc kuras sezonas beigās noteiks 10 LPGA tūres karšu īpašnieces, Krista sasniedza TOP 50.

Turnīrā Mičiganā Krista trīs raundu summā nospēlēja ar -2 zem PAR, tomēr svētdien bugiju pārspēks liedza noturēties TOP 10. Pēc pirmās dienas 69 sitieniem jeb -3 zem PAR Krista dalīja 8.vietu, otrajā raundā pievienoja vēl -1 un summā tobrīd dalīja 9.vietu. Savukārt trešajā raundā pieci bugiji pret trim bērdijiem sagādāja divus sitienus plusā.

Uzvarēja zviedriete Dani Holmqvist ar -10 zem PAR.

"Symetra" tūrē ir sasniegts sezonas pusceļš, uz kura sliekšņa Krista naudas listē ieņem 48.vietu un no TOP 10 atpaliek par 25 000 dolāru. Holmqvist par uzvaru saņēma nepilnus 19 tūkstošus.

Savukārt pasaules rangā Krista sasniedza 747.vietu, bet Laura Jansone atkāpās piecas pozīcijas uz 520.vietu. Olimpiskās kvalifikācijas rangā Lauru no tikšanas uz Rio pašlaik šķir divas tiešas konkurentes, turpretim Kristai priekšā ir desmit sāncenšu vairāk.

Cerams, sezonas turpinājums Kristai būs ne mazāk veiksmīgs kā makšķerēšanas sacensības golfa laukumā pirms aizvadītā turnīra sākuma. Kristu šonedēļ gaida vēl viens turnīrs Mičiganā, bet īsu brīdi mājās pabijusī Laura jau devusies uz dāmu Eiropas "Masters" Anglijā.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 29.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē