Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ielīgots ar "Bierhaus"

Saulgrieži lielo spīdekli palaikam pavirza te uz vienu, te otru pusi, bet alus kā viena no pasaules kārtības fundamentālajām lietām, stāv pāri jebkurām svārstībām. Tādēļ golferi gluži likumsakarīgi gada garākajā svētdienā "Viesturos" startēja "Bierhaus Lāčplēša 12" kausa izcīņā, kur rezultāti vieniem kā miestiņa putas kāpa debesīs, bet citi sakrāja tikai dažas piles kausa dibenā.

Ja no Līgo šķir tikai pāris dienu, tad bez attiecīgas līgodziesmas nevar iztikt arī golfa turnīrā, un par to jau gandrīz profesionāli gādāja dāmu koris, uzmundrinot dūšu gan spēlētājiem pirms starta, gan pacildinot sacensību galveno atbalstītāju Vjačeslavu Kuziščinu.

Pirmā sacensību puse tika izspēlētas gluži akadēmiskos laikapstākļos, kad nebija ne auksti ne karsti, ne saule svilināja, nedz arī lietus vai vējš tika iesaistīts spēlē. Taču, kā vēlāk smēja Kuziščins, rīkotājiem finanšu labam laikam pietikai tikai deviņām bedrītēm. Otrais deviņnieks jau tika jūtami pamērcēts un dažbrīd arī vēja papluinīts, taču īsti uz to tikai retais bija gatavs norakstīt sava rezultāta grafika nepareizās līknes.

Sezonas pirmās puses uzvaru sēriju kungu spēcīgākajā handikapu pagarināja Edmunds Jansons, izspēlējot laukumu ar 76 sitieniem, kas neto formātā ļāva panākt -3 zem PAR. Neto mīnusā pret laukumu finišēja arī otrās vietas ieguvējs Jan Gustafsson (69), bet ar neto PAR atbilstošu rezultātu trešais bija Juris Burdastovs.

Rezultātu no citas realitātes uzbūra otrās HCP grupas uzvarētājs Aleksandrs Petrovs, kurš ar spēles handikapu 31 spēja tikt pie 49 stableford punktiem un radikāli izmainīja arī sava HCP ciparus. Guntim Osim līdz ar to 42 punkti deva otro vietu, savukārt Jānis Jurkāns ar 38 punktiem noslēdza laureātu trijnieku.

Pie jauna smukāka handikapa tika arī dāmu grupas uzvarētāja Gunita Siliņa, kam pirmo vietu garantēja 38 punkti un divu punktu pārsvars pār otrajā pozīcijā finišējušo Daigu Puisīti. Trešā dāmu rēķina sarakstā bija Ginta Ozoliņa.

Tāpat kā uzvarētāji sponsora dāvanu kartes saņēma arī labākie atsevišķu sitienu meistari tālākajos izsitienos un tuvākajos trāpījumos pie karoga, kā arī atsevišķajā izlozē, kurā piedalījās visu spēlētāju rezultātu kartītes. Tikmēr galvenais atbalstītājs Kuziščins tika sveikts ar īstu Jāņu vainagu.

Vasara ar pilnu jaudu vēl tikai sāksies, tādēļ "Viesturos" paredzēts veikt nepieciešamos pasākumus grīnu uzlabošanai. Aerācijas dēļ saulgriežos būs spēlējami tikai ziemas grīni, bet ierastā lietu kārtība būs atgriezusies nākamo sestdien uz HCP36+ kausa izcīņu.

Pēdējās izmaiņas , 21.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē