Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Laura un Krista līderu galā

Gan Laura Jansone Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Nīderlandē, gan Krista Puisīte viņus lielajiem ūdeņiem LPGA fārmtūres posma sacensībās Indianā pēc divām izspēlētām kārtām ir tuvu turnīra līderēm, saglabājot izredzes gūt līdzšinējā karjerā augstākās vietas. Laura pirms pēdējā raunda dala 10.vietu, bet Krista ir tuvu pirmajam desmitniekam vēl pirms visu spēlētāju finiša.

Amsterdamā "Deloitte Ladies Open" otrajā kārtā Laura nospēlēja ar PAR atbilstošiem 73 sitieniem un summā saglabāja -2 zem PAR. No iepriekš dalītās 4.vietas Lauru šķīra viens sitiens, taču turpat blakus ir arī līderu trio, un lielāku pārsvaru ir iekrājusi tikai Nīderlandes golfere Christel Boeljon, kura vadošās pozīcijas ieņem ar -8 zem PAR.

Netālu no Shipholas lidostas izvietotajā "The International Golf Club" laukumā, virs kura lidmašīnas redzamas gandrīz dabiskā lielumā, Laura sestdien iespēlēja pa četriem bērdijiem un bugijiem. Pēdējās kārtas izspēli Laura svētdien sāks gandrīz pusdienlaikā, un aiz viņas laukumā dosies vairs tikai trīs flaiti.

Turpretim Krista sestdien nospēlēja ar 68 sitieniem jeb -4 zem PAR un tādu pašu rezultātu ieguva divu dienu summā. Sagaidāms, ka raunda beigās Krista būs ievērojami augstāk par 27. pozīciju, ko ieņēma pēc pirmās kārtas, taču labu rezultātu sestdien netrūka, un jau dienas pirmajā pusē zem 70 sitieniem "Blackthorn Golf Club" laukumu izspēlēja vairāk nekā 15 golferes.

Pie dienas vienīgā bugija Krista tika pirmajā spēlējamajā bedrītē, bet turpinājumā iekrāja piecus bērdijus, turklāt uz grīniem viņai raundā pietika ar 27 ripinājumiem.

 "Deloitte Ladies Open" REZULTĀTI

  "Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē